Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!
Alt 25.04.2008, 16:13   #11
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

sivaslıavukat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 sivaslıavukat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

İşte bu yüzden eleştiriliyor hakan şükür ve onun gibi düşünenler ve eleştirenler son derece haklı.Bakın nelere sebep oluyor dinin siyasete spora alet edilmesi.

Asıl eleştirilen hakan şükür yada onun din ve müslümanlık anlayışı değil , bu tavrın spor veya futbolla bir ilgisinin bulunmamasıdır.

İşte bu zihniyet insanların içine nifak sokar ve sitemizde olduğu ve yukarıda görüldüğü üzere insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve bölücülüğe dahil eder.

Yukarıda yazılanlar okuduğunda hakan şükürün ve malesef bülent uygunun bir sporcu değil siyasetçi yada din adamı olduğu ve düşüncelerinden dolayı eleştirildiği sanılacaktır.

Yapılmak istenen açıkca laik düzeni baltalamaktır , sistemin zayıflatılması çabası açıktan açığa yapılmaya başlanınca hakan şükür ve onun gibi düşünenler de su yüzüne çıkmıştır.hakan şükürün kendi klubünü ve milli takımı nasıl böldüğü bilinmiyor mu , bakın burada bile insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve siyasetin alet etmeye çalıştığı din duygularına sokmuştur.

hakan şükür ve malesef üzülerek bülent uygunu bu zamansız yakışıksız yada bilinçsiz desteğinden ötürü kınıyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivaslıavukat'a Teşekkür Ediyor...
--->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!
Alt 25.04.2008, 16:26   #12
YİĞİDOLAR 58
Yeni Yiğido

YİĞİDOLAR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 YİĞİDOLAR 58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

KİŞİLERİ BOŞ VER SEN.MİLLİYET MÜSLÜMANLIĞIN YAŞANDIĞI VEYA DİĞER DİNLERİN YAŞANDIĞI BU ÜLKEDE KİMSEYİ ELEŞTİREMEZ.ELEŞTİRİRSEDE ORTADA KÖTÜ BİRŞEY OLMALI.KENDİ İŞİNE BAKACAK.ELEŞTİRİYORSADA CEVABINI ALACAK.BEN İSTEMİYORUM BU ÜLKEDE HIRISTİYANA,MUSEVİYE VE MÜSLÜMANA DİL UZATILMASINI.NE SİYASETİ YA.GÜLÜYORUM SANA.ÖYLE BİRŞEY OLSA ŞİMDİ UÇURURLARDI MİLLİYET BİNASINI.HERKEZ HÜRDÜR HÜR YAŞAMALI.YANİ BU ADAM VEYA BU GİBİ İNSANLAR HİÇ Mİ DİNLERİNİ VURGULAMAYACAKLAR.FENERLİ YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR DUA EDİYOR O ZAMAN.ONLARIDA MI YERDEN YERE VURALIM.VEYA ONLARA NİYE BÖYLE DAVRANILMIYOR.YÜZDE 40 OLARAK BAZI YAZILARINA KATILMIYORUM AVUKAT EFENDİ.

MESELA HAKAN İSLAM DİNİNE BAĞLI OLMASAYDI.
BU MAÇI KAZANIRSAK TÜM YAHUDİLERE ARMAĞAN EDİYORUM DESEYDİ BİŞEY OLMAZDI.BEN MÜSLÜMANIM OLUYORSA BÖLE ŞEYLER ELEŞTİRİRİM TEPKİMİ KOYARIM.AMA DİĞERLERİ İÇİNDE AYNI DÜŞÜNCEDE OLURUM.BELİRTEYİM....

AVUKATA
Alt 25.04.2008, 16:29   #13
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte bu yüzden eleştiriliyor hakan şükür ve onun gibi düşünenler ve eleştirenler son derece haklı.Bakın nelere sebep oluyor dinin siyasete spora alet edilmesi.

Asıl eleştirilen hakan şükür yada onun din ve müslümanlık anlayışı değil , bu tavrın spor veya futbolla bir ilgisinin bulunmamasıdır.

İşte bu zihniyet insanların içine nifak sokar ve sitemizde olduğu ve yukarıda görüldüğü üzere insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve bölücülüğe dahil eder.

Yukarıda yazılanlar okuduğunda hakan şükürün ve malesef bülent uygunun bir sporcu değil siyasetçi yada din adamı olduğu ve düşüncelerinden dolayı eleştirildiği sanılacaktır.

Yapılmak istenen açıkca laik düzeni baltalamaktır , sistemin zayıflatılması çabası açıktan açığa yapılmaya başlanınca hakan şükür ve onun gibi düşünenler de su yüzüne çıkmıştır.hakan şükürün kendi klubünü ve milli takımı nasıl böldüğü bilinmiyor mu , bakın burada bile insanları spordan uzaklaştırıp siyasete ve siyasetin alet etmeye çalıştığı din duygularına sokmuştur.

hakan şükür ve malesef üzülerek bülent uygunu bu zamansız yakışıksız yada bilinçsiz desteğinden ötürü kınıyorum.
Baro'lar şimdide dinin spora alet edilmesine mi karşı çıkıyor acaba? Bu nasıl oldu acaba? Hakan ŞÜKÜR böyle bişeyi neden yapma ihtiyacı duysun oy mu toplayacak. Ne Hakan ŞÜKÜR'ün nede Bülent UYGUN'un bunu yaparak bir çıkar sağlayabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle burada bir alet edilmeden söz edilemez.Asıl burada dini kendi amaçlarına ulaşmak için negatif bir araç olarak kullanan kesimlere tepki koymanız daha gerçekçi olur.Kaldı ki Hakan ŞÜKÜR hümanist bir mesaj vermiştir bu mesajı vermek için müslüman olmayada gerek yok.Kutlu doğum haftasıda bu mesajın verilebilmesi için uygun bir zemin hazırlamıştır.Kaldı ki sporun içerisinden dinin soyutlanması söz konusu olamaz çünkü stadlar kamusal alana girmez.Futbolcular ve teknik direktörler devlet memuru, taraftarlarda öğrenci değildir.
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda merithan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: --->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!
Alt 25.04.2008, 16:31   #14
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

Standart -->: --->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Alıntı:
YİĞİDOLAR 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KİŞİLERİ BOŞ VER SEN.MİLLİYET MÜSLÜMANLIĞIN YAŞANDIĞI VEYA DİĞER DİNLERİN YAŞANDIĞI BU ÜLKEDE KİMSEYİ ELEŞTİREMEZ.KENDİ İŞİNE BAKACAK.ELEŞTİRİYORSADA CEVABINI ALACAK.BEN İSTEMİYORUM BU ÜLKEDE HIRISTİYANA,MUSEVİYE VE MÜSLÜMANA DİL UZATILMASINI.NE SİYASETİ YA.GÜLÜYORUM SANA.ÖYLE BİRŞEY OLSA ŞİMDİ UÇURURLARDI MİLLİYET BİNASINI.HERKEZ HÜRDÜR HÜR YAŞAMALI.YANİ BU ADAM VEYA BU GİBİ İNSANLAR HİÇ Mİ DİNLERİNİ VURGULAMAYACAKLAR.FENERLİ YAHUDİLER VE HIRISTİYANLAR DUA EDİYOR O ZAMAN.ONLARIDA MI YERDEN YERE VURALIM.VEYA ONLARA NİYE BÖYLE DAVRANILMIYOR.YÜZDE 40 OLARAK BAZI YAZILARINA KATILMIYORUM AVUKAT EFENDİ.
%40 olarak neyi kastediyorsun bilmiyorum ama ulaşamayacağın makamlara hitap ederken dikkatli olmanı öneririm.

Düşüncelerini istediğin gibi yaz ve başka insanların da düşüncelerini dile getirmesine saygı duy.

Bak görüyorsun değil mi spor üzerine açılmış bir forumda hiç tanımadığın birine avukat efendi diyebilecek noktaya geliyorsun , üstelik bu insan senden yaşca büyük ve hemşehrin. Ne acı , ne yazık.
--->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!
Alt 25.04.2008, 16:31   #15
YİĞİDOLAR 58
Yeni Yiğido

YİĞİDOLAR 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 YİĞİDOLAR 58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Baro'lar şimdide dinin spora alet edilmesine mi karşı çıkıyor acaba? Bu nasıl oldu acaba? Hakan ŞÜKÜR böyle bişeyi neden yapma ihtiyacı duysun oy mu toplayacak. Ne Hakan ŞÜKÜR'ün nede Bülent UYGUN'un bunu yaparak bir çıkar sağlayabileceğini düşünmüyorum ve bu nedenle burada bir alet edilmeden söz edilemez.Asıl burada dini kendi amaçlarına ulaşmak için negatif bir araç olarak kullanan kesimlere tepki koymanız daha gerçekçi olur.Kaldı ki Hakan ŞÜKÜR hümanist bir mesaj vermiştir bu mesajı vermek için müslüman olmayada gerek yok.Kutlu doğum haftasıda bu mesajın verilebilmesi için uygun bir zemin hazırlamıştır.Kaldı ki sporun içerisinden dinin soyutlanması söz konusu olamaz çünkü stadlar kamusal alana girmez.Futbolcular ve teknik direktörler devlet memuru, taraftarlarda öğrenci değildir.
SİYASİYMİŞ.SANKİ BİZ SİVASSPOR PARTİSİ ÜYESİYİZ BÜLENT HOCADA LİDERİMİZ.HELAL GARDAŞ İYİ AÇIKLAMA.
-->: --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşır
Alt 25.04.2008, 16:35   #16
sivaslıavukat
Tecrübeli Yiğido

Standart -->: --->: -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşır

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Değerli hemşehrim , fikirlerini ifade ederken benim mesleğime sarılmanın özel bir gerekçesi var mı merak ediyorum.

Hümanist mesaj , stadyumlara gelirken silah getirmeyin gül getirin demektir , hakan şükürün yaptığı ise insanları birbirine düşürmekten ibarettir.

Onu da anlayışla karşılamak lazım , nasıl olsa aldığı emirleri yerine getiren bir emir kulu.
Alt 25.04.2008, 16:51   #17
merithan58
Acemi Yiğido

merithan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 merithan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hakan ŞÜKÜR'de tam olaraak bunu demiş stada gül getirin demiş meşale döner bıçağı değil.Bir yerden emir alarak yapsada(ben böyle olduğuna inanmıyorum) erdemli bir davranış.

Bence kimsenin kimseye düştüğüde yok fikir ayrılıkları olağan birşeydir.bunu çatışmaya çevirmezsek en güzel gelişim aracıdır farklı fikirlerin oluşu.bence kişilere ve düşüncelerine inançlarına saygı göstermeliyiz.Zaten bu mesajı veren kişi sırada bir vatandaş olarak vermiştir bu mesajını.Bunu tehdit ve bir çatışma unsuru olarak nasıl görebiliyorsunuz anlayamıyorum.

ayrıca benim sizin mesleğinize sarılma gibi bir derdim yok.kaldı ki sizin mesleğiniz(baro) kendini ilgilendirmeyen birçok şeye sarılmış durumdayken.
merithan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2008, 17:47   #18
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...
NELER DUYUYORUM...NELER OKUYORUM...!

KUTLU DOĞUM HAFTASININ HATIRINA DERBİDE :
- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- ELİNİZDE TAŞ, SOPA OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,
- BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK OLSUN...

GİBİ SON DERECE ERDEMLİ ÇAĞRILAR;

- NASIL OLUYOR DA NİFAK TOHUMU OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA LAİKLİĞİ BALTALAMAK OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA BÖLÜCÜLÜK OLUYOR...?

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?
BU NASIL BİR BAKIŞ AÇISI...?

KİŞİLERİN FİKİRLERİNE, HAKKINA, HUKUKUNA
SAYGILI OLMASI GEREKENLERİN HATTA SAVUNMASI GEREKENLERİN,
BÖYLE BİR BAKIŞ AÇISIYLA, HAKAN ŞÜKÜRÜ VE BÜLENT UYGUN' U KINAMALARI
NE KADAR TALİHSİZ BİR DURUM...!

DAHA ÇOK ŞEYLER YAZACAKTIM AMA,
NEYSE, BEYAN EDİLMİŞ BİR FİKİRİ NİFAK TOHUMU OLARAK GÖREN VE
BU BEYANA DESTEK VEREN BÜLENT HOCAYI KINAYAN BİR FİKİRE
BEN BARİ, HUKUKÇU OLMASAM DA,
BİR HUKUKÇU GİBİ, HUKUKA VE GÖRÜŞLERE SAYGILI OLAYIM DA İBRET OLSUN BARİ.
SAYGI DUYUYORUM...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SONMEZ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.04.2008, 18:07   #19
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
VAY VAY VAAAYYYYYYYYY...
NELER DUYUYORUM...NELER OKUYORUM...!

KUTLU DOĞUM HAFTASININ HATIRINA DERBİDE :
- KÜFÜR OLMASIN,
- KAVGA OLMASIN,
- GÜRÜLTÜ OLMASIN,
- ELİNİZDE TAŞ, SOPA OLMASIN,
- GÜL OLSUN
- SPORTMETNLİK OLSUN,
- CENTİLMENLİK OLSUN,
- BARIŞ, DOSTLUK, KARDEŞLİK OLSUN...

GİBİ SON DERECE ERDEMLİ ÇAĞRILAR;

- NASIL OLUYOR DA NİFAK TOHUMU OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA LAİKLİĞİ BALTALAMAK OLUYOR...?
- NASIL OLUYOR DA BÖLÜCÜLÜK OLUYOR...?

VAY BABAM VAAAYYYY...!
BU NASIL BİR MANTIK...?
BU NASIL BİR BAKIŞ AÇISI...?

KİŞİLERİN FİKİRLERİNE, HAKKINA, HUKUKUNA
SAYGILI OLMASI GEREKENLERİN HATTA SAVUNMASI GEREKENLERİN,
BÖYLE BİR BAKIŞ AÇISIYLA, HAKAN ŞÜKÜRÜ VE BÜLENT UYGUN' U KINAMALARI
NE KADAR TALİHSİZ BİR DURUM...!

DAHA ÇOK ŞEYLER YAZACAKTIM AMA,
NEYSE, BEYAN EDİLMİŞ BİR FİKİRİ NİFAK TOHUMU OLARAK GÖREN VE
BU BEYANA DESTEK VEREN BÜLENT HOCAYI KINAYAN BİR FİKİRE
BEN BARİ, HUKUKÇU OLMASAM DA,
BİR HUKUKÇU GİBİ, HUKUKA VE GÖRÜŞLERE SAYGILI OLAYIM DA İBRET OLSUN BARİ.
SAYGI DUYUYORUM...!

+++++++++++++++++++++++++++ imza +++++++++++++++++++++++
Alt 25.04.2008, 18:11   #20
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Bülent Uygun, Milliyet'i çok şaşırttı!

Kimin medyası bunlar!Bir bilen varsa söylesin ama sakın kimse bizim medyamız demesin, bizim medyamız bu değil, bizim medyamız halkın dinine, değerlerine,örfüne,adetine,değ er yargılarıne uzak değil olamaz da sahi ya kim bunlar...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla