Konuyla ilgili degil ama,dun istasyon caddesinde olan olaylari cogunuz izlemistir sanirim, gs-fb macindan sonra bir gurup gs linin kutlama yapmasina sinirlenen (vatan evlatlari,anadolu cocuklari,vatanseverler,vatanp erverler,memleket sevdalilari)yigidolar polisle cebellesmisler,dikkat ettiyseniz orda bir hemserimiz goz yaslarina bogularak sampiyon sivasspor diye agliyordu!!!!!!! o anasindan helal sut emmis en krall yigido diyecem ben ona,o kendini sivasspora adamis ve inaniyorumki sivassporu hepimizden daha cok seven en krall sivasli diyecem ben ona,onun gozunden akan yaslarin ne anlama geldigini sanirim hepimiz anliyoruz,biz sivassporu iste boyle seviyoruz ,pazar gunu 4 eylul tarihinin en buyuk macina cikacak,medyadan donen spekulasyonlara pek aldiris etmeyelim satilmis medya aklisira bizimle oynuyor sivasli yemez bu oyunlari,biz macimiza donelim biz kazanalim neymis gs 3 yemezmis

yahu biz leverkusenden kotu takimmiyiz gerekirse 5 atariz,ama 3yada 5 atmak icin oynayip allah korusun macida kaybedebiliriz,ha yuzduk yuzduk kuyruga geldik bundan sonra ne olursa olsun..... SANA ALKIS TUTMAK BENIM GURURUMDURRR!!!