Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: OTOBÜS KENTE GELDİ
Alt 03.05.2008, 09:55   #1
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 958 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt
Standart --->: OTOBÜS KENTE GELDİ

***SIVASSPORUMUZA HAYIRLI UGURLU OLSUN.SAYGILARIMLA...
Eklenen Resim Ön İzlemesi

Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 11:39   #2
serdarsivas
Acemi Yiğido

serdarsivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 744 serdarsivas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

şehire yapılan son pankart 15 metreye 15 metre hayırlı olsun cogalıyor
serdarsivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2008, 16:40   #3
cücü baba
Tecrübeli Yiğido

cücü baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

253 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 cücü baba BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

inşallah şampiyonluk turunu otobüsümüzle atarız Hayırlı Uğurlu olsun
Alt 03.05.2008, 19:39   #4
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1172 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil Sivas Otobüsüne Kavuştu!

Sivas otobüsüne kavuştu!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nca (TSO) başlatılan "Sivasspor'a Otobüs Kampanyası" çerçevesinde satın alınan özel donanımlı otobüs, zorlu Galatasaray maçı öncesinde Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'a teslim edildi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'a, TSO tarafından işadamlarının desteğiyle sürdürülen kampanya neticesinde satın alınan özel donanımlı otobüsün teslimi için Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Vali Veysel Dalmaz, Sivasspor'un bu sezon mütevazı bir kadroyla, futbol adına güzellikleri sunarak zirveye kadar yükseldiğini ifade etti.

Bu yükselişin sezon sonuna kadar sürdüğünü belirten Dalmaz "Şimdiye kadar çevreden 'Sivasspor şampiyonluğa koşuyor ama Sivas halkı coşmuyor, heyecan yok' deniliyordu. Buna ben inanmıyorum. Zira böyle diyen insanlar gelsin Sivas'ı görsünler, Sivas'taki şenliği görsünler. Sivas'ta gerçekten güzel günler yaşıyoruz. Kentte adeta bir şenlik havası hakim" dedi.

Bu başarının bütün Sivas'ın başarısı olduğunu ifade eden Dalmaz, "Bugün Anadolu Sivas'la beraber. Çoğu insan 'Galatasaray şampiyon olmayacaksa Sivas olsun, Fenerbahçe şampiyon olmayacaksa Sivas olsun' diyor. Biz diyoruz ki hepsinden önce Sivasspor'un şampiyonluğa hakkı var. Temennimiz de bu yönde. Bu temennilerle Sivasspor bu mertebeye geldi. Ben şampiyon olacağımıza da inanıyorum" diye konuştu.

Otobüsün satın alınmasında öncülük eden TSO'nun yönetim kuruluna, üyelerine ve destek veren işadamlarına teşekkür eden Dalmaz, "Sivasspor şampiyonluğu hak etsin arkasından uçak geliyor diyorum ve takımımızı tekrar tebrik ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivasspor'un bu sezon Sivas'a ve Anadolu'ya büyük bir gurur yaşattığını ifade ederek, "Sivasspor adeta Anadolu futbolunun öncüsü oldu. Önemli bir misyon yüklendi. Elbette bu başarıda en büyük pay teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve yönetimimizindir. Ben hepsini kutluyorum" dedi.

Sivasspor'un elde ettiği başarının rakamlarla ölçülemeyeceğini ifade eden Aydın, "Eğer Sivasspor şampiyon olursa, bu şampiyonluğun primini o futbolcular belirleyecek, biz de onu karşılayacağız. Çünkü onların elde ettiği başarıyı ben herhangi bir sembolik rakamla açıklayacağımızı düşünemiyorum. Bu kadar büyük başarı olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Yarınki maçta Sivasspor'a başarılar dileyen Aydın, taraftarlardan Sivas'a ve Türk futboluna yakışır bir şekilde takımlarını desteklemelerini istedi.
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise Sivasspor'un başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.

Bu başarının devamını dileyen Yıldırım, Galatasaray maçını Sivasspor'un 4-0 kazanacağına ve şampiyon olacağına inandığını, gelecek sezon ise Avrupa'dan Chelsea başta olmak üzere büyük kulüplerin Sivas'a geleceğini kaydetti.

Oda olarak işadamlarının ve Sivas halkının desteğiyle Sivasspor'a otobüs satın alınması için kampanya başlattıklarını anımsatan Yıldırım, özel donanımlı bu otobüsü Galatasaray maçı öncesinde teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Yıldırım milli takımda dahi olmadığını belirttiği bu otobüsün şampiyon takımı taşıyacağını söyledi. Yıldırım, daha sonra otobüsün nazar boncuğu takılı anahtarını Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'a teslim etti. Otobüsün satın alınmasında emeği geçenlere teşekkür eden ve bu başarıyı daha da üst noktalara taşıyacaklarını belirten Otyakmaz, Yıldırım'a 100 YTL bahşiş verdi.

Daha sonra otobüsün koltuğuna oturan Otyakmaz, basın mensuplarına poz verdi. Otobüs, Sivassporlu taraftarların ilgi odağı oldu. Bazı taraftarlar, otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Otyakmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyetlerden tecrübe kazandıklarını belirterek, zorlu Galatasaray maçına iddialı çıkacaklarını ve karşılaşmayı kazanacaklarını söyledi. Otyakmaz, bu başarının uzun yıllardır planlandığını, ancak beklediklerinden daha erken geldiğini de sözlerine ekledi.

Bu arada otobüsün teslim töreni sırasında taraftarlar davul-zurna eşliğinde müze bahçesinde eğlendi. Taraftarlar, takımları lehine coşkulu tezahüratlar yaptı. Taraftarların coşkusuna, Sivas Atlı Spor ve Cirit Kulübü sporcuları da atlarıyla ortak oldu. Ellerinde Sivasspor ve Türk bayrakları taşıyan ciritçiler, atlarıyla taraftarları coşturdu. Atlar ve ciritçiler, taraftarların ilgi odağı oldu.

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2008, 23:10   #5
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1282 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

TV 58DEN İZLEDİĞİMDE ÇOK GURULANDIM BİZİMDE HERKESE NASİP OLMAYAN BİR OTOBÜSÜMÜZ OLMUŞTU. BU OTOBÜSÜ BİZLERE KAZANDIRAN HERKESE SONSUZ TEŞEKÜRLER....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yerliturkuaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2008, 23:13   #6
erol_58
Yiğido

erol_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

105 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erol_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

allah kaza bela vermesin hayırlı olsun sana yakışır yiğidom
erol_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda erol_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2008, 23:17   #7
mufit28
Yeni Yiğido

mufit28 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 646 mufit28 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yakışır SİVASSPOR a daha iyilerin olması dileğiyle
mufit28 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mufit28'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2008, 23:27   #8
buraq588
Yeni Yiğido

buraq588 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 buraq588 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

inşanllah şampiyonluk turunuda bu otobüsle atarız hayırlı uğurlu olsun
buraq588 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda buraq588'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2008, 23:49   #9
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. ALLAH KAZA BELA VERMESİN.. GÜLE GÜLE KULLANSINLAR.. RABBİM TEKERİNE TAŞ DOKUNDURMASIN...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OTOBÜS KENTE GELDİ
Alt 02.05.2008, 23:53   #10
navruz58
Yiğido

navruz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 navruz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: OTOBÜS KENTE GELDİ

hayırlı uğurlu olsun derım-----allahim nazardan korusun daha nice nice yilara en büyük sivasspor