Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 05.05.2008, 02:02   #11
kaya0758
Yiğido

kaya0758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 kaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOKkaya0758 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN

HAKEM 5 SİVASSPOR 3
HALİS ÖZKAHYA MAÇI KATLETTİ.
............... BU KADARI OLMAZ.
TOLUNAY HOCAYA KIZIYOLAR BİRDE CEZA VERİYOLAR.
ADAM DOĞRU SÖYLÜYO ANADOLUDAN ŞAMPİYONU N.. ÇIKARTIRLAR.
BU VE BU GİBİ.......... HAKEMLER OLDUKÇA KİMSE KİMSEYİ BOŞUNA KANDIRMASIN.
............. ADAM.HAKEM SİVASSPORA TOP OYNATMADI.
GSDE BARIŞ ATIYO KENDİNİ FAUL.(ZATEN HER MAÇ ATIYO ARİF ERDEMİN İKİ KATI ATIYO BU ÇOCUK).SABRİ ATOYO FAUL.AYHAN ATIYO FAUL.SERVET BİLE ATTI.HAKAN ŞÜKÜR ELİYLE TOPU KONTROL EDİYO DEVAM.
LANET OLSUN BU GİBİ İNSANLARA.SANKİ MAÇ BİİZM EVİMİZDE DEĞİLDE SAMİYENDE.BU GİBİ ADAMLAR HEP OLDUĞUNA GÖRE KİMSE HAYAL KURMASIN BU ............HAKEMLER ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARMAZLAR.BÜTÜN ENGELLERİ GEÇSEN BU HAKEMLER ANADOLUDAN ŞAMPİYON ÇIKARMAZ.
GALATASARAYLILARIDA KINIYORUM.KOSKOCA GS TAKIMINDA BAKTILAR HAKEM HER DÜDÜĞE ÇALIYO HER POZİSYONDA ATTILAR KENDİNİ.O BARIŞ YOKMU BARIŞ ADAM HER MAÇ HAKEMLERLE OYNUYO BUNU ANLAMAMAK İÇİN SALAK OLMAK LAZIM.ADAMLAR RESMEN BÜYÜKLERİ KOLLUYOLAR.HEPSİNİN........... .................
SİZİN YÜZÜNÜZDEN ANADOLUDAN HİÇBİR ZAMN ŞAMPİYON ÇIKMAYACAK
BRAVO HAKEM.BRAVO HALİS ÖZKAHYA.........
kaya0758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kaya0758'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.05.2008, 02:21   #12
kaya0758
Yiğido

BÜLENT HOCAYA,
BÜLENT HOCAYI SEVERİM.
TEŞEKKÜR EDERİZ BU İMKANLARLA BU HAKEMLERLE BU HAFTAYA KADAR SİVASSPORU GETİRDİĞİ İÇİN.
AMA HOCAM BAZEN SİZİ ANLAMAK ZOR.GERÇEKTEN ZOR.AYNI 11LE HİÇBİR MAÇA ÇIKMIYOSUNUZ.TAMM ANLADIKTA BU HAFTA SOLDA OYNAYAN ADAM HAFTAYA ORTADA OYNUYO.ORTADA OYNAYAN ADAM SAĞKANATTA VEYA SOLDA OYNUYO.NASIL Bİ İŞ BU YA.MUSA AYDINI SOL KANAT OLARAK KOYMUŞSUNUZ ADAM SOL KANAT HARİÇ HER YERDE OYNADI.HOCAM ELİNDE İMKAN OLMASA NEYSE.YOKMU SENİN ELİNDE İLHAN UMMAK SOL KANATTA SOL KANAT OYUNCUSU OLMAZMI.DEVRAN SEZONA ORTA SAHADA BAŞLADI ADAM SAĞ KANATTA BİTİRDİ.CVETKOVU ISINMAYA GÖNDERİYOSUNUZ ADAMI 82DEN SONRA OYUNA ALIYOSUNUZ.CVETKOVUN YERİNDE BEN OLSAM O KADAR ISINIP BEKLESEM FUTBOLU BIRAKIRDIM BEN RAHATSIZ OLDUM ADAM ORADA ISINDIDA ISINDI CVETKOV BU MAÇTA EN AZ 45 DAKİKA OYNAMALIYDI.SERGİO ÇOK İYİ OYNADI ADAM SONRADAN GİRDİ.HOCAM SİZİ ANLAMAK ZOR.ANKARASPOR MAÇINDA MAÇI ÇEVİRMEK İÇİN 3LÜ DEFANSA KADAR DEĞİŞİKLİK YPIYOSUNUZ BU MAÇTA 82 DE CVETKOVU ALIYORSUNUZ OYUNA.SEZER ORTADA OYNUYOSA SİLLA VE DEVRAN YEDEK OTURMALIYIDI.ASLINDA ORTA TARAF DEVARNIN SOL KANAT İLHANIN SAĞ KNATTA MUSANIN OLMALI ÖNLERİNDEDE MOHAMMED İLERİDEDE MEHEMT VE CVETKOV.HER OYUNCUNU YERİ VARDIR HOCAM.ŞENOL GÜNEŞ DÜNYA KUPASINDA 3 OLURKEN HER OYUNCUYU YERİNDE OYNATARAK OLDU DEĞİLSE ŞENOL HOCA SİZİN GİBİ ÇOK İYİ Bİ HOCA DEĞİL.SİZ ÇOK İYİ Bİ HOCASINZI AMA HER FUTBOLSU YERİNDE DAHA İYİ OYNAR.
BİR FUTBOLCUDAN HER MAÇ AYNI VERİMİ FARKLI MEVKİLERDE OYNATARAK ALAMZSINIZ.
HER TAŞ YERİNDE AĞIRDIR.
YİNEDE HAKEMLERE ARĞMEN TÜM ANADOLUYA BU HEYECANI TATTIRDIĞINZI İÇİN KOCAMAN SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Alt 05.05.2008, 02:34   #13
kaya0758
Yiğido

GENEDE ÇOK SEVERİM BÜLENT HOCAYI.
AYRICA GALATASARAY TAKIMI HAKAN ŞÜKÜR ÖNDERLİĞİNDE GELDİ SİVAS SEYİRCİSİNİ ALKIŞKADI.TEŞEKKÜR EDERİZ.
AMA BİZİM TAKIM MAÇ BİTER BİTMEZ TRÜBÜNLER ÇAĞIRMASINA RAĞMEN TAKIMI SOYUNMA ODASINA KAÇTILAR.NE VAR SANKİ SOYUNMA ODASINDA.
KENDİ SEYİRCİLERİ ÖNÜNDE SON MAÇLARI TARAFTARI ALKIŞLAMIYOLAR.
AYIP ETTİLER AYIP HEMDE ÇOK AYIP.
SEZON BAŞINDAN BERİ TARAFTARSIZ MAÇ OYNAYAN BİR SÜRÜ TAKIM BULUNAN BİR LİG TE HER MAÇ YAKLAŞIK 12-15BİN SEYİRCİ MAÇA GELİYO VE SEN O SEYİRCİYİ ALKIŞLAMIYOSUN.ÇOK AYIP ETTİLER FUTBOLCULAR.
MEHMET YILDIZ DAN BEKLEMEMDE MUHAMMED ALİNİN TAKIMI TARAFTARA GÖTÜRMESİNİ BEKLERDİM.ÇOK AYIP ETTİLER FUTBOLCULAR.
BAZI MAÇLARDA DEVARN TAKIMI GETİRİYODU TARAFTARA AMA BU DEFA DEVRANDA FIS ÇIKTI.
KAPTAN GEÇİNEN MEHMET YILDIZ ZATEN MAÇ BİTER BİTMEZ KİMİN FORMASINI ALAYIM DİYE KİMİN PEŞİNDE KOŞUYODU ACABA.MUHAMMET ALİ KEZA.
ÇOK KIZDIM FUTBOLCULARA ÇOK HİÇ İPLEMEDİLER.
TARAFTARDAN YAZILI OLARAK Bİ ÖZÜR DİLEMELİLER.
AYIP TARAFTAR AYIP.
TARAFTARSIZ FUTBOLMU OLURMUŞ.
O TRÜBÜNLERDE AKŞAM YİYECEK EKMEĞİ OLMADIĞI HALDE SON PARASINI SİVASSPORA VERMİŞ BİR SÜRÜ İNSAN VARDI.SİVASIN EKONOMİK DURUMU BELLİ.FUTBOLCULAR BUNU BİLİYO.AYIP ETTİLER ÇOK KIRILDIM ONLARA.
TARAFTARIN Bİ ALKIŞ ATMASINI ÇOK GÖRDÜLER.
ACABA SİVASSPOR İÇİN OYNAMIYOLARDA KENDİ KARİYERLERİ İÇİNMİ OYNUYOLAR NE.
-->: MAÇIN ARDINDAN
Alt 05.05.2008, 08:10   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN

Her şeye rağmen Sivassporumla gurur duyuyorum bizlere bu heyecanı yaşattığı için macın genelinde iyi oynadık biraz şans biraz tecrübe derken mac elimizden uctu gitti benim şahsi düşüncem GS bizden çok güclü güçlü bir takım futbolcuları bizim futbolcularımızdan daha yetenekli hatta galibiyeti bizden daha çok istediler sonuc böyle oldu olsun ben Sivassporuma çok teşekkür ederim bize bu sevinci heyecanı yaşattığı için
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 08:20   #15
NUMAN
Acemi Yiğido

NUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 NUMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BİR SİVASLI OLARAK BÜLENT HOÇAYA BAŞKANIMIZA VE FUTBOLCULARA KISACASI EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER SİZLER GÖNLÜMÜZÜN ŞAMFİYONUSUNUZ....
NUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 08:45   #16
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivassporumuz geçen üç sezonda Sivaslılara güven aşıladı, bir nevi Sivas'ın ekonomik olarak kalkınma mücadelesinin ve sosyal, külürel yapısının bayrağı oldu. Yıllarıdır göç veren, ezilen, fakirlikle boğuşan bu memleketin insanına çalışılırsa neler yapılabileceğini gösterdi. Eminim yakılan bu meşaleyle her alanda Sivasımızın şahlanışı sürecektir.

Öncelikle 7 milyon Sivaslıya bu gururu yaşatan başta başkanımız olmak üzere bütün futbolcularımıza ve teknik heyete sonsuz teşekkürler. Bu günlere gelebileceğimizi eminim taraftarımızın yüzde doksandokuzu aklının ucundan bile geçirmiyordu. Şu an hiç ummadığımız bir yerdeyiz.

Elbette içerde aldığımız üç yenilgiyi almasaydık, üç büyültülmüşü gözümüzde bu kadar büyütüp stres yapmasaydık daha iyi olacaktı. Bu üç maçtan da en azından beraberlik alabilseydik belki bugün biz şampiyonluk kutlaması yapıyor olacaktık, ancak fazlaca geçmişe dönüp keşke demenin ve ah vah etmenin bir anlamı yok. Olan oldu, önemli olan geçmişten ders çıkararak geleceğe emin adımlarla yürüyebilmektir.

Bu sezon inşallah UEFA'ya gideceğiz. Bunun için gerekli hazırlıkları yapalım, kadroyu bozmadan bir iki takviye ile önümüzdeki sezon hem lig şampiyonluğuna hem de UEFA'da iyi maçlar çıkarmaya bakalım.

Taraftarımızın baka Sivasspor olmadığını anlaması, sonuna kadar sadece ve sadece Sivassporlu olup ellerinden geldiğince Sivasspor'a sahip çıkıp destek olmasını temnni ediyorum. Artık üçüncü sezonumuzu geride bırakıyoruz. Eşinizin, çocuğunuzun, kardeşinizin orjinal formaları olsun, kırmızı beyaz renkler sokaklara, tribünlere hakim olsun, taraftar tribünleri doldursun, tezahüratlarla takıma destek olsun. Bunları yapalım yeter. Unutmayın bu şekilde taraftarlık kök salacak ve daha geniş bir zemine yayılacaktır.

Bu yıl olmadı ama biraz sabredin bakın, bu yıl kazandığımız tecrübe ve oturan kadromuzla seneye bu ligin tozunu atacağız, Avrupa'da nasıl başarılı olunurmuş herkese göstereceğiz. İçerde dışarda farketmez üç büyültülmüşlere ot yolduracağız. Yeter ki sadece taraftar inansın, destek versin, GS maçındaki gibi uyumasın. Düşünün takım bir defa öne geçmiş, iki defa da beraberliği yakalamış ne destek ne tezahürat ne coşku... Hiçbirşey yok... Bir de GSlilere bakın son on beş dakika nasıl stadı inlettiler. Bütün bunlara ibret nazarıyla bakalım ve ayaklarımız yere sağlam bassın, yaşadıklarımızdan daha ileriye gidebilmek için ders alalım.

Gerçek taraftarlık bugünlerde belli olur, bir kaç galibiyetle gelenler birkaç yenilgiyle giderler. Önemli olan Sivas ve Sivasspor sevdalıları vefasızlık yapmasın hep destek olsun

Hep destek tam destek.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.05.2008, 08:52   #17
kadir984
Yiğido

kadir984 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 kadir984 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

TAMAM HELAL OLSUN TAMAM ÇOK HARİKA TAMAM HERKES GÜZELDİ.

PEKİ BEN TARAFTARIM BENDEN NE İSTEDİLER

SİVASI BAYRAM YERİNE ÇEVİRELİM YAPDIK

STADI DOLDURALIM YAPTIK

DESTEKLEYELİM YAPTIK.

PEKİ DE HOCAM BU HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK DEMİŞ YA NASRETTİN HOCA
Alt 05.05.2008, 09:16   #18
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hocam takma kafana daha önümüzde çok güzel günler var inşallah.hepinizi canı gönülden kutluoyrum ve tüm futbolcu ve yönetimi tebrik ediyorum allah hepinizden razı olsun bize bu güzel duyguları yaşattınız sağ olun var olun.
Alt 05.05.2008, 09:35   #19
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

gercekten iyi oynadik ama yetmedi yinede gecen sezondan iyi oynuyoruz
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.05.2008, 10:09   #20
atila58
Yeni Yiğido

atila58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 atila58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

agcalli yiğidonun dediklerine aynen katılıyorum.kale boş olsa yine 5 gol yerdik.petkoviçi tanıyamadım . TRT DEKİ stadyum programında Ömer üründül iki kaledede kaleci yok gibiydi diye güzel bir tesbit yaptı.Bugüne kadar yönetim,teknik direktör ve yüreğiyle oynayan oyuncuların verdiği emeklere yazık oldu. yinede sizleri çok seviyoruz. bizlere bu günleri bu güzellikleri yaşattığınız için.
atila58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla