Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı
DEMEKKİ KOLTUK KIRMAK ONLARA GÖRE BÜYÜKLÜĞÜN ŞANINDAN GELİYOR NEREYE GİTSELE KOLTUK KIRIYORLAR.
ASIL MERAK KONUSU ?
KIRILAN PARÇALAR 
|
Doğru artık büyüklük ölçüsü koltuk kırmak galiba.Olmaz olsun böyle büyüklük.
Sizlere bir not aktarmak istiyorum;
Bilindiği gibi İspanya'da Real Madrit şampiyon oldu.Real Madrit bu akşam 23:00'da ezeli rakibi Barcelona'yla lig maçı oynayacak.Karşılaşma Real Madrit'in evi Barnebau'da.
Futbol az buçuk takip eden herkes Real Madrit ile Barcelona areasındaki ezeli rekabeti bilir hatta bu iki takım İspanyol,Katalan ayrımından da dolayı birbirinden nefret eder.
Ama şimdi sıkı durun.Dün Barcelona kaptanı Puyol bir açıklama yaptı.Kelimesi kelimesine hatırlamasam da açıklamın özeti şöyleydi Puyol"Ben ve takım arkadaşlarım maçtan önce Real Madrit'i tabiki alkışlayacağız.Ben Barcelon taraftarıyım bu bana belki acı verecek ama bir sporcu ve sporsever olarak bunu yapmamız gerekir" dedi Puyol.
Ben bu haberi dinledikten sonra uzun uzun düşündüm.Ülkemizde olurmu böyle bir şey ama cevabı hemen verdim tabiki HAYIR.Hatırlanacaktır geçen sezon fb gs maçına şampiyon olarak çıkacaktı.Bu konu gündeme geldiğinde çok büyük (!) gs camiası ayaklanmış asla alkışlamayız demişti.Tersi olsa fb liler de alkışlmazdı bjklilerde alkışlamazdı adım gibi eminim buna.
Düşünün mesela geçen pazar Sivasspor gs maçına şampiyon olarak çıksaydı gs liler alkışlarmıydı tabiki HAYIR.Ya gs veya bjk veya fb veya x bir takım SİVAS'a şampiyon gelse ne olurdu.Bence stadyum ayakta alkışlardı onları tabiki SİVASSPOR futbolcuları da.
Şimdi soruyorum kim büyük.sözde büyütülmüş gs,fb,bjk mi SİVASSPOR mu.
Ayrıca büyük kulüp BARCELONA'dır eminim tersi olsa REAL MADRİT'de yapar dı aynısı.Büyük kulüp REAL MADRİT'dir.
Ben bir sporsever olarak şimdiden PUYOL ve arkadaşlarını şimdiden ayakta alkışlıyorum.Büyüklük budur işte yoksa bilmem kaçıncı defa ülke liginde şampiyon olmak değildir.
Bu arada hafızamı biraz yokladığımda yıllar önce Barcelona'nın aynı jesti yine Real Madrit'e yaptığını hatırladım.