Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: 198 KOLTUK KIRILDI
Alt 07.05.2008, 10:42   #11
yeniceri_can
Usta Yiğido

yeniceri_can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

265 Mesajına 556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 yeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOKyeniceri_can FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: 198 KOLTUK KIRILDI

iyi yapmışlar diyelimde sevinsinler.
mutlu olsunlar.
yeniceri_can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 10:53   #12
altan54&58
Yiğido

altan54&58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 altan54&58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kadir984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DEMEKKİ KOLTUK KIRMAK ONLARA GÖRE BÜYÜKLÜĞÜN ŞANINDAN GELİYOR NEREYE GİTSELE KOLTUK KIRIYORLAR.

ASIL MERAK KONUSU ?

KIRILAN PARÇALAR
Doğru artık büyüklük ölçüsü koltuk kırmak galiba.Olmaz olsun böyle büyüklük.
Sizlere bir not aktarmak istiyorum;
Bilindiği gibi İspanya'da Real Madrit şampiyon oldu.Real Madrit bu akşam 23:00'da ezeli rakibi Barcelona'yla lig maçı oynayacak.Karşılaşma Real Madrit'in evi Barnebau'da.
Futbol az buçuk takip eden herkes Real Madrit ile Barcelona areasındaki ezeli rekabeti bilir hatta bu iki takım İspanyol,Katalan ayrımından da dolayı birbirinden nefret eder.
Ama şimdi sıkı durun.Dün Barcelona kaptanı Puyol bir açıklama yaptı.Kelimesi kelimesine hatırlamasam da açıklamın özeti şöyleydi Puyol"Ben ve takım arkadaşlarım maçtan önce Real Madrit'i tabiki alkışlayacağız.Ben Barcelon taraftarıyım bu bana belki acı verecek ama bir sporcu ve sporsever olarak bunu yapmamız gerekir" dedi Puyol.
Ben bu haberi dinledikten sonra uzun uzun düşündüm.Ülkemizde olurmu böyle bir şey ama cevabı hemen verdim tabiki HAYIR.Hatırlanacaktır geçen sezon fb gs maçına şampiyon olarak çıkacaktı.Bu konu gündeme geldiğinde çok büyük (!) gs camiası ayaklanmış asla alkışlamayız demişti.Tersi olsa fb liler de alkışlmazdı bjklilerde alkışlamazdı adım gibi eminim buna.
Düşünün mesela geçen pazar Sivasspor gs maçına şampiyon olarak çıksaydı gs liler alkışlarmıydı tabiki HAYIR.Ya gs veya bjk veya fb veya x bir takım SİVAS'a şampiyon gelse ne olurdu.Bence stadyum ayakta alkışlardı onları tabiki SİVASSPOR futbolcuları da.
Şimdi soruyorum kim büyük.sözde büyütülmüş gs,fb,bjk mi SİVASSPOR mu.
Ayrıca büyük kulüp BARCELONA'dır eminim tersi olsa REAL MADRİT'de yapar dı aynısı.Büyük kulüp REAL MADRİT'dir.
Ben bir sporsever olarak şimdiden PUYOL ve arkadaşlarını şimdiden ayakta alkışlıyorum.Büyüklük budur işte yoksa bilmem kaçıncı defa ülke liginde şampiyon olmak değildir.
Bu arada hafızamı biraz yokladığımda yıllar önce Barcelona'nın aynı jesti yine Real Madrit'e yaptığını hatırladım.
altan54&58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altan54&58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: 198 KOLTUK KIRILDI
Alt 07.05.2008, 11:12   #13
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart -->: 198 KOLTUK KIRILDI

dikkatınızı cekerim onların içinde sivaslı yalakalarda vardı herkes sütünün hükmünü işler .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2008, 11:18   #14
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 992 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

BIZ MEMLEKET HASTASIYIS ESTANBUL YALAKASI DEGILIZ
Alt 07.05.2008, 11:45   #15
akifeker
Tecrübeli Yiğido

akifeker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 akifeker Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

koltukların parasını gs kulubu verıyo bı sorum yok koltıklar yenılenmış oldu (ama boyle bı şey yapmalarını kınıyorum)
akifeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: 198 KOLTUK KIRILDI
Alt 07.05.2008, 11:57   #16
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: 198 KOLTUK KIRILDI

Bunlara büyük diyenler bir kez daha düşünsün öyle karar versin aslında büyük takım Sivasspor şampiyonluğa oynadığı halde bariz bir faul bile yapmadı seyircimiz mactan sonra G.S yı alkışladı onlar ne yaptı koltuklarımızı kırdı parasını elbetteki G.S alacağız ama sorun o değil sorun milli servete zarar verenlerde terbiyesizlerde seviyesizlerde
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 11:58   #17
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Bence onlar bizim taraftarin sessizce çekirdek yemesini kiskandi ve koltuklari yemeye basladilar, NANKÖRLER !!!
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 11:59   #18
Rallim58
Gast

Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben hala anlamam koltukların kırılmasını...

milli servet ya...o koltuklar haram olsun size...
Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dikkatınızı cekerim onların içinde sivaslı yalakalarda vardı herkes sütünün hükmünü işler .
Milli servet ve memleket sevdalısı olup o taraftar..! içinde bulunan Sivas'lıyım diyenlere Selam...! olsun...

Hiç mi vicdanları sızlayıp, yazıktır arkadaş yapma diyen Sivas'lı? çıkmadı...

Yazıklar olsun...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2008, 12:06   #19
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

aslında o kırılan koltuklarla yapılması gerekenlerı soylemek ıcımden gelıyor ama buraya bayanlarda gelıyor yazarsam ayıp olur ama anladınız sanırım.
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008, 12:14   #20
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

EVET ALİSAMİYEN REZALETİ BAŞLIK ÇÜNKÜ O STADDA DEPLASMAN TARAFTARI OLMAK ÇİLE ÇEKMEK. RAKİP TRÜBÜNE NORMAL YOLDAN GİDERSENİZ YOLUN SONUNDA KAPALI OLAN KAPIDAN GERİ ÇEVİRİP AŞAĞI YOLU KULLANMANIZ SÖYLENİYOR AŞAĞI YOLU KULLANIYORSUNUZ. BU KEZ BÜYÜK BATAKLIK BİR YERDEN GEÇİP SONRA 3 KİŞİNİN YAN YANA ZOR SIĞACAĞI UZUN BİR MERDİVENİ GEÇİYOSUNUZ AYAKLARINIZ DİZE KADAR ÇAMUR OLDUKTAN SONRA. ÖYLE BİR YERKİ ADAM KESSELER KİMSENİN HABERİ OLMAZ. TAM AYYAŞ MEKANI BİR YER GEÇTİGİMİZ BATAKLIK. SONRA STADA GİRERKEN GALATASARAYLILAR EĞLENECEK DİYE KURULAN HAVAİ FİŞEKLER TARAFTARIMIZA 2 ADIM ÖTEDE PATLATILIYO HAVAİ FİŞEK DİYİP GEÇMEYİN O ESNADA YERDE PATLASA HEPİMİZ YARALANACAGIZ. VE GALATASARAYLILAR O HAVAİ FİŞEKLERİ BİZİM GİRDİGİMİZ MERDİVENİN DİBİNE KOYMUŞ BİZ İÇERİ GİRERKEN PATLATIYO. BU KADAR LA KALMIYO. RAKİP TÜRÜBÜNE GİRİLECEK 2 KAPI VAR. AMA SADECE 1 TANESİ AÇILMIŞ MAÇIN BAŞLAMASINA AZ BİR SÜRE KALA 200-300 KİŞİLİK GRUP MAÇA GİRMEK İÇİN BAĞIRIĞ ÇAĞIRIYO AMA DUYAN YOK İŞTE BÖYLE ALİ SAMİYENDE RAKİP TARAFTAR OLMAK.

İŞTE BİZ BÜTÜN BU ÇİRKİNLİKLERE RAĞMEN VE TAKIMIMIZ MAĞLUP OLMASINA RAĞMEN TEK BİR KOLTUK DAHİ KIRMADIK A.SAMİYENDE . ARAMIZDAKİ MEDENİYET FARKI BU İŞTE. ONLAR MEDENİYETİN BEŞİĞİNE GELİP MEDENİYETTEN NASİP ALMADAN GERİ DÖNEN . BÜYÜK ŞEHİRİN BÜYÜK TAKIMININ KÜÇÜK TARAFTARLARI. YANİ KISACA AYILAR.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ertor58'a Teşekkür Ediyor...