--->: 9 HAZİRAN`DA START
Arkadaşlarımızdan bazıları erken başlayalım diyor ama kusura bakmayın ben hala endişeliyim. Bazı genç arkadaşlar bilmezler ama ben bir Bursa ile İngilterenin bir takımı (galiba Bolton takımıydı) maçı hatırlıyorum accaip bir final niteliğinde maçdı ve İngilizleri 2 maçtada farklı yenmişti Bursa o zamanlar çok sevinmiştim. Fakat neden Bu ingilizlerin bu kadar asılmadıklarını sonradan öğrendim. Erken form tutmamak için asılmadılar. Ki gerçektende o sene Bursa çok kötü bir sezon geçirdi ya küme düştü yada zor kurtardı. Anlayacağınız arkadaşlar çok dikkatli olmalıyız. Sebebi bu sene biz bu ligi bayağı bir zaman domine ettik 73 puanla 2. ile aynı puana sahip olduk rekorlar kırdık. Anadolu takımlarının sempatisini!!!!!! kazandık (Aslında ben öyle düşünmüyorum ama) Hal böyle olunca seneye artık sahaya çıkacak Yiğidomuza farklı bir asılma olacak bizi çok zorlayacak Lig. İşte erken form tutarsak erken havlu atabiliriz. Çok endişeliyim onun için biraz temkinli yaklaşmakta fayda var. Uefaya kalsak bile En son torbadan kuraya giriceez ve çok zorlu bir takımla karşılaşıcaaz. Neyse bunlar sonraki konular. Dikkat ET-ME-Lİ-YİİZZZ....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|