Her Cikan Haberler Dogru Olsaydi OooOOO..Bizim Super Lig..Ingiltere Premier Lige Donmustu..
Shevsenkolar,Decolar,Lovelar,h enryler,ronaldinholar, daha bir suru
arkadaşım linke tıklayıp baksana bi.. adamlar yazmış biz de koyduk haberdar olun diye..
arkadasım bu haber asılsız sadece haber yapmak ıcın yapmıslar... henuz bole bısey yok sadece gs istio mehmet'i sivasspor satmıs deıl teklıfte bu sekilde ama gitmis deil yani...her habere inanmayın yadainanamak istiyorsanız kendinize kalsın...
Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.
Yıldız ile 3 yıllığına anlaşma imzalandı. Galatasaray, Yıldız için 1.2 milyon dolar ile futbolcularından Aydın ve Anıl'ı Sivasspor'a verdi. Ancak Anıl ve Aydın'ın kiralık mı yoksa bonservisi ile mi verildiği netleşmedi.
Mehmet Yıldız bu sezon attığı gollerle Sivasspor'u zirveye taşıyan isim oldu. Sivasspor, yıldız oyuncusunu satarak kadrosunda büyük bir boşluk yarattı.
Yıldız'ın transferi önceki gece noktalandı. Galatasaray kulübünün kısa süre içinde açıklama yapması bekleniyor.
Tamamen şaçma ve yalan habe kardeşim. Sanırım haberleri takip etmiyorsun sırf bu durum için Bülent Uygun açıkmalam yaptı.. hatta ne dedi biliyormusunuz " ben bu habere gülerim dedi" tabi bunu okuyunca bende gülüyorum
Tamamen şaçma ve yalan habe kardeşim. Sanırım haberleri takip etmiyorsun sırf bu durum için Bülent Uygun açıkmalam yaptı.. hatta ne dedi biliyormusunuz " ben bu habere gülerim dedi" tabi bunu okuyunca bende gülüyorum
evt katılıyorum bulent uygun 5milyon avroyo getiren mehmeti götürür demişti a kardeşim daha nıye boyle bı konu açıyon ortalığı nıye karıştırıyon
evt katılıyorum bulent uygun 5milyon avroyo getiren mehmeti götürür demişti a kardeşim daha nıye boyle bı konu açıyon ortalığı nıye karıştırıyon
Kardeş benim de anlamadığım bülent uygun başkanmı , futbol şubesi sorumlusumu , t. direktörmü , menajermi yoksa klübün mali işlerden sorumlusumu ben inan anlamadım