--->: UEFA NIN SAÇMA BAŞLIĞI
bence ozgurler attıkları baslıklarda cunku macdan bır ıkı gun once "Sivasspor Tarih Yazıyor" diye atmıslardı galıba onu attıklarında nasıl gururlanmıssak sımdı attıkları bu baslıkda da durup dusunmemız lazım neden burdayız die...
bence sebebi : bulent hocanın volkanı kıralık gondermesı ıcın ıyı bır takım arıyordu bunu da yapmak ıcın reklam yapması yani kaleyi ona verıp vitrin yapması gerekıyordu onu da yapdı ama tutmadı hesaplar..
volkan cok ii kaleci gercekden öyle almanyada schalkeydi galıba oynadıgı o takımda forma sansı da buluyordu..ama macda gününde değilmiydi diyim yoksa sansı mı tutmadı diyim anlamadım...2 . dk da %100 luk golu cıkarttıgında helal olsun dedım bende klasını konustuyor dedım ama 2 goldede hatası var ne dıyelım inş. birdaha boyle seyler olmaz..
unutmamız gereken önemli olan: " oyuncuyu kaybetmek değil onu kazanmakdır "
bakın türkiyenın en buyuk kalecileri arasında gosterılen rüştü türkiyeyi dunya 3. lüğüne kurtadıgı kurtarıslarla getirdi..Sonra dunyanın en buyuk kuluplerınden bırısı olan barcelona ya 1. kaleci olarak alındı ama bir türlü yapamadı geri döndü Türkiyeye...Sımdı bızım Volkanımızda bunu yasıyor inş. da aklında yapdıgı hatalardan ders cıkarıp Takımıza uzun yıllar hizmet vericek..