vallahi maç günleri akşama kadar ter basıo heyecandan
güvenioruz zor da olsa ilk maçta hakettiğimizi alamadık şimdi onlar ii oynasın şans bizden yana olsun..
Bir hayel bir rüya değil sivasspor ölene dek iyi ve kötü günde her daim isterse Süper Lig isterse 1.Lig İsterse 2. Kimbilebilir belkide 3. Lig durum ne olursa olsun şartlar iyi veya kötü gerçek taraftar her zaman arkanda..!
Benim gönlüm handır'Dostuma her zaman açık kapalı bir odam vardır''Malım canın uğruna kurbandır..
Benim gönlüm handır'Dostuma her zaman açık kapalı bir odam vardır''Malım canın uğruna kurbandır..
Bu Konuda HaSiVasLıM58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
kşke başaracağnıza inanabilseydim...eski sivassporu göremiorum o ruh yok...kalede volkan olmazsa bellki yenebilriz ama tur bna imkansız gelior artık fark yemeyiz umarım.... inşallah yanılıyormdur.....
bende sana katılıorum umarım kalede volkan olmaz böle önemli bir maçta oyuna giripte acemicee davranmaz.volkan kalede olmazsa ben maçı alacağımıza inanıorum hepsi çok iyiydi geçen ki maç bizim hakkımızdı ama olmadı neyse bi dahakine inş
Bazı maçlar ne kadar iyide oynasanız böyle kadersiz sonuçlar çıkabiliyor.Bazen sezonun en iyi maçınıda oynasanız kaybedebiliyorsunuz.
Sonuçta herşey bitmedi,yinede bir umudumuz var.Sivasspor bundan sonraki maçlara kafa olarak hazır olursa maçları kolay kazanıcaktır.
Bülent hocamız'a gelen eleştirilerede eleştiriyle cevap verebiliriz.Sonuçta hep'te yenmek olmaz.Bülent hoca iyiyken iyide,kötüyken neden bir darbe atıyorsunuz.
Biz her zaman Sivasspor taraftarı olarak Bülent hocamız'ın yanındayız.Kötü günde iyi günde.
Bir teknik direktörün kendi oyuncusuna böyle güzel motive vermesi çok güzel.Volkan'ın yaptığı hatayı herkez yapabilir.
Buna bir örnek'te Euro 2008'de Çek cumhuriyetinin Dünyaca ünlü kalecisi Petr Čech'te yapmıştı.Demekki her zaman iyilerde hata yapabilir.
Böylesi durumlara profesyonelce bakmalıyız.Biz artık futbol müsabakalarına ' at gözlüğü ' ile değilde o gözlüğü çıkarıp etrafımıza bakmayıda öğrenmeliyiz.
Sivasspor taraftarı Volkan gol yiyince gerçekten çok iyi bir motive sağladı.Volkan'ı bağrına bastı.Bu güzel olay karşısında gerçekten müthiş bir görüntü ortaya çıktı.
Buradan Takımımızın güzel Taraftarlarını Kutluyorum.Bundan sonraki maçlardada böyle olması dileğiyle...
ben birseyi sevdimmi hatasiyla da severim yolun acik olsun kirmizi beyazim ins potekizde destan yazacagiz butun kalbi duygularim bu yolda basarilar diliyorum