--->: MAÇIN ARDINDAN
Ben burada maçın skorundan çok bizim kadro yapısından biraz bahsetmek istiyorum. Chetkov u ne pahasına olursa olsun takımda tutmammız lazımdı. Thum denen adam bizim oyun sistemimize uymuyor. İbrahim Dağaşanı sadece duran toplar için aldıysak Muhammed Aliyi ve Devran Ayhanı kadroda tutmamaız lazımki buda olursa eğer biz çok kötü bir sezon geçirebiliriz demek. Faruk tamam iyi oyuncu hatta benim bu sene en çok alkışladığım bir transfer ama yanında bir Sergio olması lazımdı. Yedeklere bakıyorum Bilica-Sergio-Muhammed Ali-Sezer-Balili-Akın var... yani kafayı yememek elde değil... Birde Hayrettin kadroda yok gerçi biraz formda değildi İntertoto müsabakalarında ama oda gelirse vay anam vay... Bu sene Kayserili yerel yazarlar ve seyirci temsilcileri kadromuzun geçen seneden daha iyi olduğundan bahsediyorlar. Bunda hem fikirim. Fakat yedek kulübesi tamamen as takımdan oluşuyor. Bilica geçen sene Romanyada en iyi defans ve en iyi yabancı futbolcu seçilmiş. Sergio yu alırken takımın başkanı ısrarla gönderilmesin demiş. Balili sakatlıktan çıkmış oynama aşkı içinde yani anlayacağınız bizde hala ilk 11 telaşı var. Hazırlık maçları ve intertoto müsabakaları daha hala kadroyu belirleyememiş gibi görünüyor. İnşallah biran önce şu kadromuz otururda geçen seneki başarılarımızı tekrar ederiz. Yoksa bu sene lig çok çetin geçecek. Hele hele Antebin FB maçını seyrettikden sonra bu işe daha fazla inanmaya başladım... Hadi hocam artık sahamızda puan kaybetmeyelim.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|