solicek bisey yok kıskananlar catlasın bu adam hep bole herkese konusuyo sıra bizde ayrıca gecen ntv sporda sergen yalcını kınadım sanki biz kot takımısız gibi konsuyo yeniliyosun bide sivasspora diyiop durdu
bulent hoca sizin bildiginiz adamlardan diil tamamımı o bu takımda dedikleri gibi cok uzun bi sure kalıcak surda tum sivasa sorsak bir kisin giter dedigini sanmıyorum
Ben programın tamamını izledım Bülent hocaya karşı öyle aman aman bi eleştiri yoktu sadece hıncal uluç şöyle söyledi bu kadar kötü bi fenerbahçeye karşı tek forvetle oynamak yanlış bülent uygun hata yaptı thum yada balili den birini 11 de mutlaka oynatmalıydı diye konuştu acık konuşmak gerekırse bende balili - mehmet yıldız ile başlaması isterdim benım gibi düşünen bir cok taraftarda maç esnasında balili diye tempo tuttular.
kardeş sanırım kaçırmışsın. hıncal uluç denen bunamış mahlukat hocamız hakkında bazı agır kelimeler de söyledi.özetle hocamızın hafta içinde çıkan feneri yenme planlarını eleştirdi. "yok etüt edilmiş yok bilgisayarla analiz edilmiş. bu lafları geçeceksin. bu kötü feneri yenmek için o kadar seye gerek yok. bana hocalık okumayın." gibi dangalak laflar etti. güya hocamızın birşey yapmadığını fenerin bize bilerek yenildiğini kastedip başarımızı da gölgelemek istedi. kazmanın teki.
ya arkadaşlar bu ve bu gibi adamları kaale almayalım zira kaale aldığımız sürece böylesi saçma sapan yorumlar yapmaya ve gündemde kalmaya devam edecekler