Bizde alex yada baskasi olmasi önemli degil, önemli olan bizde olan oyuncularin bize faydali olmasi. Ayrica biz gecen sene sampiyon olamadik, cünkü düsmanlarimiz cok, hem bir kac deplasmanlarda berabere oynadigimiz maclarda vardi.
Paylasim icin sagol.
size sorum var sivas-fener macinda alex tehlikeli oldu mu bizim kaleye dogru? ikinci yardida alex hic yoktu bu soruyu kim yazdiysa gercek sivassporlu degil fenerbahceyi tutar git bu formu orda yaz kocum bizim sitemizde degil
takım oyunu olarak ii bir takımız ama tabii ki bizim de alex imiz olsaydı şampiyon olurduk gerçekten çok soğukkanlı bir oyucu ve fenerin bu zamana kadar ki en ii oyun kurucusudur. bu sezon fenerin hali belli ama alex olmasa daha köt üolurdu die düşünüyorum
umarım anlatabşilmişimdir.
sivasımıza başarılar umarım alex den dahaii ve daha genç biir oyuncu alırız ve başarılarımızda daha güçlü bir şekilde devam ederiz ilk öncelikle kaleci sorununu çözmemiz gerekir die düşünüyorum
fener deki volkan babacan ii bir performans gösterdi şu ana kadar bunu alırsak bayağ bir kazık atarık fenere bizde gelişir daha ii olur aynı servet çetin gibi
arkadaşlar alex'e takılıp kaldınız!!!!
bizim Pini Felix Balili miz var başka adamları konuşmaya gerek yok.
kendisine sonsuz teşekkürler. iyiki varsın ve iyiki sivastasın.
balili balili pini balili))
seni seviyoruz.
slm arkadaslar anlamadim bizim takimin durumu kotumuki alex olsa su olsa bu olsa diyonuz olmuyor olma birakin onlar desin bizim mehmedimiz osa musa miz olsa balili miz olsa onlar arasinlar dursunlar takmayin bizim kadro suan bana gore ligin en guzel ve en genis kadrosu hoca desen aramayla bulunmaz baskan i hic sormayin unyada boylesi daha yoktur galiba vs.... hersey bizden yana bizde eksik olan 90dakika atesli seyirci olsun birazda para tamam ozaman demi arkadaslar katilan olur yada olmaz bu goruslere