Bir maçta kimseyi idam etmeyelim. Her takımın olduğu gibi bizimde yenilme hakkımız var. Onu da bu hafta kullandık. Bülent hocaya laf ettirtmem. Kazanırken büyük hoca, kaybedince işi bilmiyor mu oluyor. Bırakın bu boş lafları da desteklemeye devam edin.
Daha ileride kaybedilecek çok maç ve puanlar var. Her maçı kazanacağımızı sananlar, o zaman bu maçlarda da çok kazan kaldıracaklar demek ki. Akıllı olalım, sakin olalım. Futbolun 3 neticesi bize de isabet edebilir.
Bu Ankarayı hiç yenemeyecekmiyiz,eksik olan ne herzaman aynı oluyor.Neyse olan oldu artık bir maç ile yıkılacak takım değiliz.Bundan sonrakileri kazanmalıyız.Sivassporumuza başarılar diliyorum.
bn biraz zorlancağımızı düsünüyorum.gecen haftaki maçtan sonra takım 4 gün izin yapıyor.geriye kalıyo 3 gün.e zaten 1 günü maçın oynanacağı gün..kaldımı sana çalısmak icin 2 gün..rakip zatn bize sakat geliyo.bu 2 gün icinde ne calısabilrsnki? :S yani diceem su ki ; bu hafta taklaya gelirsek kimse şaşırmasın.
bn demistim demeyi sevmiorum ama maLesef ßn ßnu mac saatinden önce söylemistim :(
Bence sitem dolu mesajların çok olması iyi. Demek ki sivassporun şampiyon olabileceğine gerçekten inanıyoruz. Ben bu maça kadar sivasın şampiyonluğuna büyük ölçüde inanıyordum özellikle fener maçında sonra. Ama bu kötü oldu biraz. Neyse önümüze bakacağız artık. Bir sonraki maçı 4 eylül stadında izleyeceğim. İnşallah o maçla bir galibiyet serisi yakalarız.