Geçen sezon Alanyaspor'dan fazlasıyla hesabımızı aldık.Artık dönüşü olmayan bir viraja giriyoruz,Bu virajı en ufak sıyrıklar ile atlatıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
Antalyaspor ile yaptığımız Lig maçı geride kaldı,Yenildiğimiz maçı unutup artık bu maça bakmalıyız.
Bu maç ile başlayıp hayırlısıyla çok iyi seri yakalayacaktırız.
Yaaa ter idmanina gideyim dedim o da aksama dogru alanya stadinda yaparlar diye dusunmustum sabah yapmislar idmani uzuldum cok gitmek istiyordum ama neyse artik maci izleriz ne yapalım.
insallah bu maci yenip konyasporu da yeneriz ama gecen senedeki gibi olmaz insallah alanyaspoa bikeresinde yenilmistik rezil olduk bu macta farkli yenmemiz gerekiyo haydi sivas göster gücünü önde balili ile tum ve mehmet yildiz oynatsin direk acayip fark atariz bence balili zaten tutamazlar 2 lig takimi da balili gibi hizli bir oyuncu zannedersem yoktur
sivassporun boyle puanlari kaybetmemesi gerekiyor diye dusunuyorum cunku tam fark atmamiz gereken yerde puan kaybediyoruz bizler herzaman sivassporun yanindayiz ama olusacak seyirci kitlesini etkiliyor bu tur puan kayiplari onun icin ben derimki gozumuzun onune bakip su seneyi sampiyon bitirelim basarilar sivasspor
sivasspor bugün yarınki alanya-sivas maçı için alanyada eşimle misfirimizdi ve bütün gün beraberdik..güzel ve keyifli anlar yaşadık.yarınki maç için başarılar diliyorum...
Bu Konuda ilayda razgatlı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...