semih-58, mesut-murat koçak kardeşler-agumus58, keskin abi ,cerrah yiğido abi,deniz abi,volki nerdesiniz siz
hocam siz burdasiniz sizden oneriler alabiliriz mesela. yapilabilecek etkinlikler, organizasyonlar sonra sivassporun ankaradaki maclariyla ilgili calismalar... vs bunun gibi teklif ve onerilerinizi bekliyorum.. tabi diger baskentli yigidolardan da... Baskentli yigidolara nasil acilabiliriz? Nasil daha iyi reklam edebiliriz kendimizi...
hocam siz burdasiniz sizden oneriler alabiliriz mesela. yapilabilecek etkinlikler, organizasyonlar sonra sivassporun ankaradaki maclariyla ilgili calismalar... vs bunun gibi teklif ve onerilerinizi bekliyorum.. tabi diger baskentli yigidolardan da... Baskentli yigidolara nasil acilabiliriz? Nasil daha iyi reklam edebiliriz kendimizi...
Fikir alışverişi ile daha organize bir şekilde Yiğidoları Ankarada temsil etmek amacımız.
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
bende sincandayım sincan mekanımız olmuş buralarda sürünüyoz
masallahh ya herkes sincandan sizden de isim alalim hocam memnun oldum. gorusmek dilegiyle en kisa zamanda ki bu genclerbirligi maci olacak insallah...
merhaba abi ben okan eryamanda oturuyorum ama sincan mekanımızdır.sivastan sonra ikinci vatanım sincandır.sincanın neresinde oturuyorsun abi ve hangi bölümdesiniz.
Bu Konuda sincanlı gazi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...