Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Başkan En Doğrusunu Bilir.
Alt 28.12.2008, 20:28   #11
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Büyük Başkan En Doğrusunu Bilir.

Alıntı:
dülger58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ERTOR58 KATILIYORUM.SİVASSPOR MADDİ AÇIDAN YETERLİ DURUMDA DEGİL.BİRAZDA İŞİN PARASAL YÖNLERİNİ DÜŞÜNMEK LAZIM.SİVASLILAR OLARAK GERÇEKTEN TAKIMIMIZA DESTEK ÇIKMIŞ OLSAK,MEHMET YILDIZI SATMAYI BIRAK BİRTANE DAHA MEHMET YILDIZ ALIRDIK.

.....HER ZAMAN DESTEK TAM DESTEK.....
sivassporun borcu olmayan tek kulüp olduğunun farkında değilsiniz heralde.doğru parasal yönü düşünmek lazım ama şampiyon olduğunuzda gelecek parayı düşündünüzmü hiç???
Alt 28.12.2008, 20:32   #12
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

hakkında hayırlısı olsun ne diyelim
myyiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 21:57   #13
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hala aynı sözler arkadaşlar sadece mehmet'e endeksli değil şampiyonluk yapmayın allah aşkına ya. takımın geri kalanını kaldırıp attınız çöpe. sabahtan beri aynı laf herkesin ağzında "vah vah mehmet gitti şampiyonluk gitti" nerde kaldı bülent hocanın taktik zekası, nerde kaldı bilica'nın musa'nın ve diğerlerinin katkısı. mehmet yıldız sivassporumuz için çok büyük bir oyuncu olabilir ama biz takım oyunu oynuyoruz bülent hoca Mehmet yıldızı satıyorsa tabi ki vardır bi bildiği. ve borcumuz olmayabilir ama elimizde paramız da yok. satılmazsa ne güzel ama satılırsa da bu kadar büyütmemek lazım. takımın menfaati ve geleceğe yönelik planı herşeyden önemlidir
Alt 28.12.2008, 22:25   #14
demircan34
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 demircan34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar kimse fanatik ve kendi açısından bakmasın bu olaya biz kulübün dışındayız taraftarız yçnetici değiliz...şimdiye kadar güzel gitmesinin en büyük nedeni büyük başkan mecnun OTYAKMAZ ve bülent UYGUN un en çok katkı sağlayan olmalarıdır...kim derdi birisi gelecek bu takımı alacak lige çıkartacak kim derdi ilk yıl 8. ikinci sezon 7. üçüncü sezon 3. ve ilk devre lider ve şuan ilk devrenin kralı ve kim derdiki asker bülent hocamız olcak...arkadaşlar hain olmayalım kör allaha nasıl bakarsa allahta köre öyle bakarmış!!! aman başımızda ki abilerimize ( başkanımıza) hocamıza futbolcu kardeşlerimizden allah razı olsun..kayseri olaylarını yaşamış bir insanın yakını olarak ve o insanın gözyaşlarını görerek bu insanlara saygı duyuyorum isterse düşsün isterse şampiyon olsun yine saygıyla eğilirim..belki bir dahaki yasamında göremeyecek ve yaşayamıcak olanları bize yaşattı ve yaşatıyolar....
demircan34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda demircan34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.12.2008, 23:20   #15
howsoonisnow3
Yiğido

howsoonisnow3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 howsoonisnow3 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.
Lisanslı formam, kaşkolüm, şapkam, hatta eşofmanım bile var. Kayseride üniversite okuyor olmama rağmen takımımızın sivastaki her maçına geldim.Kombinemle izledim. Hatta hacettepe maçını koltuk değnekleriyle izledim.
AMA MEHMET'İN DEVRE ARASI GÖNDERİLMESİ NE OLURSA OLSUN ÇOK BÜYÜK BİR HATA OLACAKTIR!
howsoonisnow3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 23:42   #16
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

tabiki en dogrusunu onlar bilir, mehmet yildiz gibisi cok nadir.
Alt 29.12.2008, 12:29   #17
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yigidozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hala aynı sözler arkadaşlar sadece mehmet'e endeksli değil şampiyonluk yapmayın allah aşkına ya. takımın geri kalanını kaldırıp attınız çöpe. sabahtan beri aynı laf herkesin ağzında "vah vah mehmet gitti şampiyonluk gitti" nerde kaldı bülent hocanın taktik zekası, nerde kaldı bilica'nın musa'nın ve diğerlerinin katkısı. mehmet yıldız sivassporumuz için çok büyük bir oyuncu olabilir ama biz takım oyunu oynuyoruz bülent hoca Mehmet yıldızı satıyorsa tabi ki vardır bi bildiği. ve borcumuz olmayabilir ama elimizde paramız da yok. satılmazsa ne güzel ama satılırsa da bu kadar büyütmemek lazım. takımın menfaati ve geleceğe yönelik planı herşeyden önemlidir
teşekkür ediyor ve katılıyorum sözlerinize.
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2008, 13:01   #18
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
muco5806 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
40 Yıllık hayalleri gerçekleştiren başkan 5 milyon avroyu 5 ay sonra alsa olmazmıydı.Hayaller gerçekleştikten sonra umutlar ayykua çıktıktan sonra.Bu takımın KRAL ı Mehmet deilmi.En baba avrupalı golcülerle kapışan ve onlardan çok daha teknik ve yetenekli olan.Fazla bişey istemiyoruz sezon sonuna kadar kalsa ne olurdu bana söylermisin.Şampyion olamasak bile misyonunu tamamlayıp gitseydi ne olurdu?
Öncelikle ertor kardeşimi yerden göğe kadar haklı buluyorum.Muco kardeş galiba sen bilmiyorsun Mehmet'in sene sonunda sözleşmesi bitiyor.Yani boşta kalıyor.Mehmet i almak isteyenler de bu durumda sadece Mehmet'e para verecekler klube değil.Bu yüzden klubun de para kazanması için sözleşmesi bitmeden satılmak isteniyor.Başkanımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz.Çünkü bizlerin bu durumlara gelmesinde en büyük emek başkanımız başta olmak üzere yönetim ve teknik heyetindir.Dolayısıyla bir Mehmet yıldız transferi için kimseyi hakir görmeye hakkımız yok.Onlar inanki bizden daha dikkatli davranıyorlar bu konuda buna emin ol.Ayrıca Sivasspor da bir Mehmet Yıldız gider, bir Mehmet Yıldız gelir.Sivassporumuzun şampiyonluğu bir futbolcuya endeksli ise napıyım ben öyle şampiyonluğu...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 13:48   #19
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimse büyük başkandan daha iyisini bilemez bu klup için zira 40 yıllık hayali gerçekleştiren başkanımızdır . çok biliyosanız çok gitmesini istemiyorsanız aranızda 5 milyon euro toplayıp klube verinde mehmet te kalsın lafa gelince mangalda kül bırakmazsınız ama maça gelince 3- 4 bine oynuyoruz 5- 10 ytl ye bilet alıp maça gitmek zorunuza gidiyor sms kampanyası düzenleniyor sms atmıyosunuz 500 milyarlık otobüsü aylar süren kampanyayla zor aldık. ama siz herşeyi yinede çok biliyosunuz değilmi? gitmesini istemiyenler bir araya gelsinde versin klube 5 milyon. stata maça gelenlerin üzerinde rengarenk formalar var kaçınız lisanslı ürün kullanıyorsunuz. maçta kaçınızın sırtında lisanslı sivasspor ürünleri var söylermisiniz? başkanımız klubün menfaaetleri ve mehmetin gelecegi açısından son derece güzel bir transfere imza atmıştır kendisini tebrik ediyor ve destekliyorum. hayırlı olsun klubumuzede mehmedimizede.
Sivasspor taraftarını anlatacak çok güzel atasözleri biliyorum ben,şimdi burada söylesem ....
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2008, 17:48   #20
kingsivas
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kingsivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

büyük başkan işini bilir hep destek tam destek
kingsivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, bilir, büyük, doğrusunu