sevgili bülent hocam sana hem askerlik hemde generallikde yakışır.ama her başarıda senin rütbe yükselmende taraftar ve yönetim belirler eğer sen istiyorsan generalliği önümüzdeki galatasaray maçını mutlaka alarak generallik terfisine getirileceksin : )
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
sen asker oldun ama turkiyenin en iyi antrenorude sensin sen geldin geleli sivas avrupaya gitti ve ilk 5e girdi ve yine yolumuz avrupa olacak seninle IMPARATOR HOCA
BU VATANDA DOĞAN HER TÜRK GENCİNİN ADI ASKER ADI MEHMET VE GALİBA YAZIYI OKUYAN ARKADAŞLAR VURGU YAPTIĞINIZ KONUYU ANLAMAMIŞLAR
BÜLENT BEY BAŞARILARINIZIN KANITIDIR MEHMET YILDIZIN PARLAYIŞI TABİKİ ASKER TABİKİ GENERALSİNİZ SONUÇTA TÜRK OĞLU TÜRKSÜNÜZ
KALBİM SENLE SİVASIM HASRETİMSİN SİVASIM
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Ah bu Bülent Hocam ne olur sanki birazcık mütevazi olsan. Tamam elde ettiğin başarı ile mütevazilik biraz zor ama sen bizim hocamızsın sana mütevazilik yakışır.Bizim kalbimizde rütben büyük hocam ama arkadaşların da dediği gibi Henüz general olmadın. Şampiyon yap bizi Orgeneral mi Mareşal mi ne istiyorsan o rütbeyi takalım biz sana.
"İnsan ne kadar yükselirse düşüşü de o kadar sert olur."
"Büyük insan büyüdükçe küçülen insandır."
Türkiyenin en genç en iyi hocasına selam olsun.
Yaşa bülent hoca İyi teknik direktör olduğunu söylemeye gerek yok.Ama en büyük özelliği insanlığı.Manevi değerlerini koruyor olması.
ben derimki herzaman sakin olup yolumuza devam edelim herseyi biliyormus davranmak cok fazla iyilik getirmez zira cok bilen cok yanilirmis biz bilmemiz gerekeni bilelim hem rutbeler alinmaz verilir onumuzde ikitane cok onemli mac var ligdeki gidisatimiz icin cok ama cok ama cok onemli galatasaray ve kayseri macimiz var bu maclari alternatifsiz almaliyiz bundan sonra biraz daha net konusabiliriz cunku bu maclarin sonuclari matematiksel olarak bakarsak bizi zirvede sureklide yapabilir alti veya yedinciligede atabilir onun icin aman ha gozumuzun onune bakalim ALLAH yardimcimiz olsun
offfffff bulent hocam eyvallah tmm turkıyenın en ıstıkbal vaadeden antrenorusunuz genaral hatta bu konuda reis i cumhursunuz ama ne olur biraz az acıklama yapsanız ???
bu medya merakı roportaj merakanımızı anlamıs degılım
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)