Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray
Alt 16.01.2009, 17:25   #11
yigidozan
Yiğido

yigidozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

79 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 yigidozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/ Sivasspor-Galatasaray

bana öyle geliyor ki ilk golü onlar atar ama 2-1 alırız maçı. yyani inşallah
Alt 16.01.2009, 17:32   #12
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

İnşallah bu sefer kazanan taraf biz oluruz ama benim içimden Galataray 3-1 alcak diye geçiyor
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2009, 10:35   #13
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1002 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Zaman hesabı kesme zamanıdır, özellikle geçen yıl oynadığımız her iki maçın da rövanşını bu maçta alacağız inşallah. Geçen yıl 16. hafta oynadığımız maçta hem liderliği hem Balili'yi hem Sedat'ı kaybetmiştik. 33. hafta oyndığımız maçta ise şampiyonluktan olmuştuk. Her iki mağlubiyetin verdiği hasarı bu maçta alacağımız galibiyetle gidereceğiz. Allah'ın izniyle gs 4 Eylül'de hiç olmadığı kadar ezilecek, aciz duruma düşecek, perişan olacak. İçimde inanılmaz bir güven hissi var şu an. Yönetimimize, teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz.

Kalan bir haftada iyi çalışın, iyi motive olun, yüzümüzü kara çıkarmayın. Allah yardımcınız olsun! Geçen yıl boynu bükük kalan Sivasımız için en önemli rövanş maçına çıktığınızı aklınızdan çıkarmayın.

Benim tahminim:

Sivassporumuz: 3

Gs: 0

Haydi Balili, Tum, Mehmet, Musa, Muhammet, Sezer, Sedat, Abdurrahman, Akın, Hayrettin, İbrahim, Bilica, Murat...

Haydi çocuklar, güldürün yüzümüzü!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2009, 10:39   #14
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivassporumuz bu maci zor da olsa alacak. Mac gollü gececek yine macin sonucu: Sivasspor 3 : 2 galatasaray
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2009, 11:40   #15
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben galatasarayın 2 farklı kazanacağını düşünüyorum. nedenlerine gelirsek son zamanlardaki grafiğine bakarsak takımın bu maçtada aynı hızlı pas trafiğiyle rakip takımın başını döndüren, teknik oyuncular sayesinde rakip defansı boş koşular yaparak şaşırtan atak stiline devam ediceğini düşünüyorum. ek olarak galatasaray geniş alanda atak yapan,rakibin üstüne gitmeyi seven takımlara karşı daha başarılı.bir diğer faktör ise lincoln faktörü devre arası kampına geç katılmasına rağmen ,her gün fizyoterapistiyle takımdan ayrı, 2 saat daha fazla çalıştı bütün kamp dönemi boyunca, bu sayede düşük olan fizik gücünü artırdı.gerçi bu fiziki gücünün artışı bütün futbolcular için geçerli altay maçı da bunun göstergesi.ayrıca ekstra bir konsantrasyonla çıkacağını düşünüyorum galatasarayın zaten bu tip maçlara önem verdikleri ilk 7 sıradaki takımlardan sadece fenerbahçeye yenilmelerinden belli(kadıköyde bizim takımda gerrard lampard cristiano ronaldo olsun yine yeniliriz orda ilginç bir şey var ) bunun yanında sivasın son zamanlardaki formunu ben çok iyi görmüyorum,ve tabi aklı karışan mehmet yıldızında performansının ne olacağı merak konusu.

fakat her şeyden önce iyi oynayan ve maçı hakedenin kazanacağı hakemlerin etki etmeyeceği fair play dolu bir maç olmasını diliyorum sivasspora ve galatasaraya başarılar.
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2009, 11:49   #16
F. Şahin
Yiğido

F. Şahin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 F. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOKF. Şahin FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ben hava şartlarından ötürü fazla gol olacağını sanmıyorum. Tahmin olmasa da gönlümden geçen Sivasspor'umuzun 1-0 galip gelmesi.
Alt 17.01.2009, 12:02   #17
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Yine tarihi bir mac olacak diye düsünüyorunm ve bu sefer bizim lehinimize bitecek diye inaniyorum.
GS, Sivas'a kar$i oynadigi maclarda mühti$ bir performansla oynadiklari benim dikkatimi cekti.
Baro$ ve Lincoln'u durdurursak, büyük bir avantaj olur.

Sivasspor 3:2 Galatasaray
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kadir0911'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2009, 12:05   #18
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

siradaki galatasaray iyi kotu dort buyukden bi gs kaldi yenemedigimiz onlarida busene bi yenersek degmeyin keyfime ...uleyn besinci buyuk sivasspormus ne besincisi be sivasspor birinci buyuk okadar isinie gelmeyen siraya girmesin .
Alt 17.01.2009, 12:17   #19
sivaslıkamber
Yiğido

sivaslıkamber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

134 Mesajına 228 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 sivaslıkamber FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASPOR 1 GALATASRAY 0 SONUCU OLABİLİR
sivaslıkamber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2009, 22:54   #20
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1192 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Sivas maçı şans oyunu olacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Malatyaspor'u 4-2 yendikleri maçın, ligde yapacakları Sivasspor karşılaşması öncesi iyi bir hazırlık olduğunu söyledi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Michael Skibbe, kazandıkları için ve çeyrek finale yükseldikleri mutlu olduğunu vurgulayarak, ''Çok güzel pozisyonlar yarattıktan sonra bunları değerlendiremeyerek farkı kaçırdık. Sivasspor ile ligde yapacağımız maç öncesi hazırlık olarak güzel bir karşılaşma çıkardık'' dedi.

Sivasspor maçı öncesi Fernando Meira'nın kart cezalısı olması ve bugün Emre Güngör'ün kırmızı kartla cezalı duruma düşmesinin hatırlatılması üzerine Alman çalıştırıcı, ''Emre Güngör'ün, yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalması sonrası zamanlamada hatalar yaptığını gördük. İlk sarı kartı gördüğü pozisyonda da amacı faul yapmak değildi, ancak ayağı kaydı. O mevkide Emre Aşık her zaman hazır durumda. Yanında da Hakan Balta veya Semih olabilir'' diye konuştu.

Yedikleri gollerde kademe hataları olduğunu kabul eden Skibbe, Sivasspor maçı için ise Sivas'a erken gitmeyi planlamadıklarını ifade ederek, ''Sivas'a her zaman olduğu gibi 1 gün önce gideceğiz. Hava ve saha şartları zorlu olacak ama bu her iki taraf için de geçerli. Sivasspor ile biraz da şans maçı oynayacağız, yer buzlu olacak. Biz, en iyi biçimde oradan ayrılmak istiyoruz'' diye konuştu.

Herşey bizden yana..Servet,Meira,Emre,Kewell oynamıyor.Yenemezsek yazık olur..Ama şov yapacaz inşallah!

Etiketler
dakİka, derecede, oynanacak, sivassporgalatasaray, tsl or