GERİ DÖNÜŞ OLAMAZ MECNUN BEY GEÇEN SENE TECRÜBE KAZANDIK MAÇLAR DAN BU MAAÇI ALACAĞIZ TAKIMIMIZA BİZDE GÜVENİYORUZ.
EN AZINDAN KENDİ SAHAMIZDA BU MAAÇI ALMAK TAKIMA MOREL VERİR VE ARKASI GELİR ZATEN DİĞER MAÇTA O MORELLE OYNANIRSA ALDI SİVAS BU MAÇLARI AMA ÖNCE KENDİ SAHAMIZDAKİ MAÇ DEDİMYA YOLUN SONUNU GÖSTERİR.
HEDEFİMİZ BELLİ ANADOLUDA DESTAN YAZMAK AMA HERŞEYİN GEÇMİŞTE KALDI KELİMESİ YANLIŞ GEÇMİŞİMİZ BU GÜNÜMÜZ DÜR EKSİKLİKLERİ TAMAMLAMAMIZ GEREKİR GEÇMİŞİ UNUTURSAK BAŞARILI OLAMAYIZ BİZ TARAFTARLAR HER ZAMAN TAKIMIMIZA DESTEK VERİYORUZ S.SPOR SİZİNLE BU YOLLARA GİRDİ SİZ ÇOK ÇABA SARFETTİNİZ HEM S.SPORA HEMDE SİVASA
TEŞEKKÜRLER MECNUN OTYAKMAZ
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
gs maçları çok önemli umarım sivastaki maçları alır emin adımlarla yola devam ederiz iki kulvardada.buna gücümüz de var kudretimizde ihtiyacımızda.hadi büyük başkan,konuş takımla onları konsantre olmaya yardımcı olursun.seninle gurur duyuyoruz bize bunca güzellikler sundun.hadi hayırlısı.
hani bir kitap vardı.adı Türk'ün ateşle imtihanı.O imtihanı kazandık büüyk olduğumuzu gösterdik.sivasta büyüklüğünü bu maçlarda alacağı sonuçlarla gösterecek.anadolu ihtialinede kimse inanmamış manda ve himaye isteyenler olmuştu.
İnanmak başarmanın yarısıdır.Sivas inanmışlığı ile onları yenecek güce sahiptir.hadi yiğitler sivasın büüyklüğünü gösterme günüdür.