Alıntı:
yuusuf Nickli Üyeden Alıntı
sivasspor başarılarınızdan dolayı gurur duyuyorm yanlız bir israil o****** çocuğunu oynatıp ekmek yedirdiğniz için sizden utanç duyuyorm ben stada gitmem ama istanbula maç için gelen geldiğinizde sırf balili için sizin oynadığınız takıma karşı gelip anasına avradına çağasına çoluğuna ve taptığına küfür edip kendimi rahatlatacağım
|
kendini rahatlatmanın başka yolları da var bi de onları dene istersen

ırkçılık yaptılar dedik neresi ırkçılık lafları işittik.. aha sana ırkçılık

biz yine babalığımızı yapıp küfürsüz, çiçeklerle göndeririz sizi siz istediğiniz kadar tahrik etmeye çalışın..Küfürün alasını biz de biliriz, bu sitedeki herkes ana avrat düz gitmeyi biliyo bu olaydan sonra gs ye, ama düşün bakalım biz niye ağzımızı bozmadan eleştirdik? attığımız adımı bildiğimizden olmasın

hem madem öyle, ingiliz ekmeği yemiş baros un, 2.ingiltere avustralya dan kewell ın ne işi var sizde??? ha filistin'i, Kurtuluş Savaşı sırasındaki Türkiye'den üstte tutuyorum diyorsan ona lafım olmaz... Kalecinin, baros un, kewell ın milliyetlerine baktın mı hiç? Ama merak etme ben ırkçı değilim onların da, balili nin de başımızın üstünde yeri var ama sen o mantıkta ilerliyorsan takımına da dön bi bak.. muhattap olmazdım normalde ama hiç içini bu kadar aciz ve zavallı bi hırs bürümüş biriyle karşılaşmamıştım, dokunmadan geçemedim