ewet arkadaşlar böyle olmaz. yarısı kale ark sında yarısı havuz da yarısı maratonda böyle olmaz. Hepimizin bir yerde toplanıp bağırması gerekiyor. Hep beraber SİVASSPOR
ARKADAŞLAR TABİKİ BİRLEŞME ÇOK GÜZEL OLUR NE O ÖLE BİRİ SİVAS DİYOR BİRİ VAS DİYOR NE DENİLDİGİDE ANLAŞILMIYO O DİGERİNİN SESİNİ BASTIRAK İÇİN BAGIRIYO SONRA DİGERİ DE ONUN O ZAMAN STSTTA Bİ YANİ NASIL ANLATAYIM ACAYİP Bİ SES OLUYO YANİ DESTEK DEGİLDE SANKİ KÜFREDER GİBİ BİRLEŞMESİ BENCE ÇOK GÜZEL OLUR BİR DE ŞUNU MERAK EDİYORUM SİVASSPORUN GRUPLARINDAN BAŞKA DİGER TARAFTARLARDA BÖYLEMİ PARÇA PARÇAMI ZANNETMİYOM
taraftar konusunda malum hem azınlığız hemde dağınığız birleşme olması tabi ki muhteşem bir durum olur ama ismi ne çılgınlar nede yiğido olmalı çünkü çılgınlar deyince trabzon yiğido ise bu zamanda çok saf ve gariban kalıyor ama merkez tayfa yada yeniçeriler bize özel ve bize yakışan bir isim olur HAYDİ BİRLEŞMEYE...
tv kanallarinda hep sivaslilarin takimini desteklemedigi söyleniyor vallahi oturdugum yerde utaniyorum ne olurdu bizimde dillere destan atesli taraftarimiz olsa bazi spor stelerinde yazisiyorlar sivas a kendi evinde deplasman yasattik diye insallah yakin zamanda o atesli takimin hakkini gözeten müthis atesli takimi 90 dakika destekleyen mac sonunda sehri bayrama trafigi kabusa cevirecek taraftarimiz olur
Sivassporumuzu stadlarda daha etkili motive edebilmek için daha iyi destek çıkılabilmesi için güçlü bir taraftar grubuna ihtiyaç vardır.Taraftarlık konusunda Sivasımızın nekadar geride olduğunu herkes dile getiriyor.
Takımımızın buralara gelmesinde birlik beraberliğin payı çok büyüktür.Bu şampiyonluk yolunda zorlu 15 hafta kala trübünlerimizinde kendini derleyip toparlaması gerekiyor.Stadda tek bir vicut gibi olunması gerekiyor yeterli desteği ve ateşi takıma yansıtmak için.
Buradan tüm gruplara sesleniyorum.Gelin tek bir vicut olalım.Tek bir grup altında toplanalım.Grbumumuzun adıda Sivaslının lakabı olan YİĞİDOLAR olsun...
Ne söylesek para etmedi bunlara,amiyane bir tabirle; ''Kargaya pokun ilaç demişler,o da gidip denizin ortasına yapmış''
Arkadaşlar bırakın bu birleşin olaylarını.Yönetim istemiyor anlamıyormusunuz.Yönetim istese bütün grupları birleştirir maddi ve manevi desteğini verir olay biter.Ben tribünün içinde olan bir insanım bu işin aslı böyle.Yoksa grupların içindeki insanların birbiryle kavagası falan yok.Zaten grup denilincede kale arkasında Yiğido Gençlik var Maratonda da 1967 GTD Var.Başka grupta yok...Klavye başında emirvaki konuşmalar olmasın.