Bu maçtan 1 aldık diyelim. fener maçı var o ne olacak ordanda 1 puana yatarsak 4 puan birden gider.
Bursaya puan kaybetme gibi bir lüksü yok sivasın.
ne olursa olsun 3 puan almak lazım.
Tam Mehmet Yıldızın'ın maçıydı ama yok işte şansa.
Ama kamanan hızıyla, tekniğiyle bursa defansını dağıtacaktır orası kesin.
ertuğrul sağlam sivasa karşı defansif oynayıp konta atakdan gol atmaya çalışacaktır. Sivas defansda sağlam olursa , atağımız zaten saplam her türlü alırız maçı
burada ki yorumlardan bana biraz bursadan çekiniyoruz gibi geldi
yemişim taraftarını bu güne kadar sivassporumuz zaten taraftar desteği göremeden bastı gaza gidiyor... bu maçta da her zaman ki gibi 3 puanla döneceğimizden eminim
Kimse çekemiyor bizi takımımıza son hız desteğimizi sürdürelim, dualarımızıda eksik etmeyelim, inşallah bursadanda puanlarla döneriz , allah yar ve yardımcıları olsun.
BÜLENT HOCAM..,İNANIYORUM VE BİLİYORUMKİ SEN YİNE TAKTİK VE TEKNİKLERİNLE GEREKENİ YAPARSIN.
YALNIZ ŞUNU UNUTMA SAYIN HOCAM. SEN TÜRKİYENİN YETİŞTİRDİĞİ EN İYİ TEKNİK DİREKTÖRLERDEN BİRİSİSİN.SEN HAZIR TAKIMLARA GİTMEDİN.PAHALI FUTBOLCULARLA KORKAK FUTBOL OYNATMADIN. SEN ŞİMDİ YÜREĞİYLE OYNAYAN TAKIM RUHU AŞILANMIŞ FUTBOLCULAR OLUŞTURDUN. SENİN ELİNE KİMİ VERSELER HARİKA BİR FUTBOLCU ORTAYA ÇIKIYOR.
ERTUĞRUL SAĞLAM BENCE SENİN ELİNE SU BİLE DÖKEMEZ. ŞAMPİYON BURSA OLMALI DİYORYA YAPTA GÖRELİM ERTUĞRUL BEY.KONUŞMAKLA OLMUYOR.ÇALIŞMAK VE EMEK VERMEKLE OLUYOR.SEN BURSAYI YENECEK BİR FORMÜL BULACAKSIN BUNU BİLİYORUM.SEN GELECEĞİN MİLLİ TAKIM TEKNİK DİREKTÖRÜSÜN.
VALLA BÜLENT HOCAM BİZ SENİ SEVİYORUZ.HEMDE ÇOK SEVİYORUZ.SEN BİŞZİM EVLADIMIZSIN.FUTBOLCULARDA AYNI.HEPSİ TEK TEK EVLADIMIZ.VE SİZLERE SONSUZ GÜVENİYORUZ.
BU ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA DA BURSAYA TAKILACAĞIMIZI BEN HİÇ AMA HİÇ AKLIMA DAHİ GETİRMİYORUM.SADECE KORA KOR MAÇIMIZIN TRABZONLA İLACAĞI İNANCINDAYIM.
BİZ BU YIL ÇİFTE KUPA ALACAĞIZ BÜLENT HOCAM.TABİ SENİN VE FUTBOLCULARIN SAYESİNDE..
Bu macdan 1 puan alsak ii bazıları galıbıyet dıo arkadaslar bursa-fener macını ızledınız mı bılmıyorum sıradan bı kupa macında rakıp 5. sıradakı fener bursa taraftarı cıldırıor bursada yasayan sıvaslı olarak o maca gıttım ınanın ben bıle duygulandım gonlum sıvasın kazanmasından yana fakat bursa yenecek gıbı gelıo 3 2 galıbıyet 1 beraerlık kı beraberlıkde de hacettepe 11 kısıyle defans yapıp yere yatınca kalkmadı bu maca dıkkat sıvasımız kazanmasa bıle yenılmemelı
arkadaşlar ben sakaryada okuyorum. bursa maçına 60 kişilik br grupla buradan gidicezz.90 dakika susmak yok. inşallah kazanıcazz. ELLİ SEKİZ,ALEMDE TEKİZZ.