Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hastanede "Sivasspor Masası"
Alt 21.02.2009, 13:24   #11
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hastanede "Sivasspor Masası"

BENCE INSANLARI BU SEKILDE BIRBIRINDEN AYIRMAYA KIMSENIN HAKKI YOK TAMAM SIVASSPORUMUZUN BASARISI BIZI MUTLU EDIYOR GERCEKTEN AMA SIVAS HALKIDA BIZIM CANIMIZ CIGERIMIZ ONLARINDA KIMSEDEN EKSIGI YOK BENIM COK AMA COK YANLIS BIR UYGULAMA HERKES HAKKINA RAZI OLSUN
ADALETMI YANI BENIM SIVASLIM ORDA CAN CEKISECEK DIGER TARAFTA BIRI GELECEK FUTBOLCU AILESI DIYE BASIT BIR RAHATSIZLIK ICIN ONCE GIRECEK AYRI MASADAN GIRECEK SIVAS HALKINI BU KADAR ASAGILAMASINLAR LUTFEN
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SEVDAMSIN58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Hastanede
Alt 21.02.2009, 14:05   #12
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Hastanede

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öyle bir başlık atmışsınki ... tövbe tövbe.
Başlığı görünce dondum ya!!!

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.02.2009, 18:26   #13
musakaya58
Yeni Yiğido

musakaya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 musakaya58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya sivasta c.ü hastanesi varken devlet hastanesinde olmamalı bence hatta özel hastane olmalı. futbolcular için sivasta birçok şey yapılmalı yoksa kim neden gelsin sivasa. dünyada yıldız getiremezsin sivasa....
musakaya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2009, 19:41   #14
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Çok yanlış bir uygulama bir doktor olarak nasıl böyle bir uygulamaya gidilir anlam veremedim.Ne milletvekilinin ne başbakanın ne askerin ne köylünün ne astronotun ne doktorun ne futbolcunun sağlık söz konusu olunca veya başka bir konuda birbirine üstünlüğü yoktur.Tamam gönlümüz sivasspor sevgisiyle yanıyor orası ayrı lakin böyle bir uygulama yapılacaksa özel bir hastane ile yapılsın orada ayrı bir birim oluşturulsun.Buna iyi güzel aferin diyen zihniyetleride anlamakta zorlanıyorum.Diyelimki acil bir olay cereyan ediyor ve sivasta senin yada başkasının annesi zor durumda ve sivassporlu bir futbolcu eşinin yada kardeşi vs vs senin annene üstünlüğü olup önce ona bakılıyor.Kardeş kusura bakmayın böyle bir üstünlüğü kimse kimseye veremezzzzzz.Yakında istasyon caddesinde futbolcu arabaları ambulansa geçiş üstünlüğü vardır olursa şaşırmam.Ulaşlı rambo hikayesini bilirsiniz kimseyi rambo yapmak zorunda değilsiniz.Hülasa eğer bir ayrım olacaksa kardiyologlara olmalı çünkü bir futbolcu kaybedilirse 1 kişi kaybedilir lakin bir kardiyolg kaybedilirse kaç kişi kaybedileceğini bilemezsiniz...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2009, 10:03   #15
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok yanlış bir uygulama bir doktor olarak nasıl böyle bir uygulamaya gidilir anlam veremedim.Ne milletvekilinin ne başbakanın ne askerin ne köylünün ne astronotun ne doktorun ne futbolcunun sağlık söz konusu olunca veya başka bir konuda birbirine üstünlüğü yoktur.Tamam gönlümüz sivasspor sevgisiyle yanıyor orası ayrı lakin böyle bir uygulama yapılacaksa özel bir hastane ile yapılsın orada ayrı bir birim oluşturulsun.Buna iyi güzel aferin diyen zihniyetleride anlamakta zorlanıyorum.Diyelimki acil bir olay cereyan ediyor ve sivasta senin yada başkasının annesi zor durumda ve sivassporlu bir futbolcu eşinin yada kardeşi vs vs senin annene üstünlüğü olup önce ona bakılıyor.Kardeş kusura bakmayın böyle bir üstünlüğü kimse kimseye veremezzzzzz.Yakında istasyon caddesinde futbolcu arabaları ambulansa geçiş üstünlüğü vardır olursa şaşırmam.Ulaşlı rambo hikayesini bilirsiniz kimseyi rambo yapmak zorunda değilsiniz.Hülasa eğer bir ayrım olacaksa kardiyologlara olmalı çünkü bir futbolcu kaybedilirse 1 kişi kaybedilir lakin bir kardiyolg kaybedilirse kaç kişi kaybedileceğini bilemezsiniz...
AYNEN KATILIYORUM CUNKU MANTIKSIZ BIR YAKLASIM BUNA EVETDIYENLERIN BASINA GELSE BU DURUM ILK ISYANI KENDILER YAPAR EMINIM
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2009, 09:09   #16
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

dahice bir fikir ve destek, krar alan herkesi tebrik ediyorum,
sivasspor artık sivas demek,
sivasspor artık hizmet demek
izmet ettki karşılığını alasın sivasım
Alt 23.02.2009, 09:12   #17
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hiç mi eş dost akraba kayırıp muayaene ettirmediniz , bırak allah aşkına hangi memlekette yaşıyoruz,
sivasspora hizmet sivasa geri döncektir merak etmeyin, sivasspor kazandıkça sivas kazanacak , sivasspor konuşuldukça sivasın sorunları talepleri hep gündemde kalacak artık bunun başka yolu yok, sivasın kurtuluşu sivassporun elinde sn dr.

Etiketler
hastanede, sivasspor masası