Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız
Alt 10.03.2009, 11:30   #1
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız

hocam sen birikenlerden bahsediyosun da valla bizde de bi şeyler birikiyor. bu sene takım başarılı oldu ister şampiyon olsun ister olmasın. ancak senin şu fenerli bülent tavrından kurtulamaman bana öyle antipatik geliyor ki bir sivasspor aşığı olarak dayanamıyorum. biz böyleyken rakiplerin bizi antipatik bulması öyle doğal ki.. senin tavırların sayesinde tüm anadolu takımları bizi yenmek için yırtınır oldular. oysa geçen sene hakketen bize bi sempati vardı. sahamızda tüm büyük maçları kaybetmemize rağmen anadolu sayesinde zirvede kalmıştık. oysa bu yıl büyükleri yeniyoruz ama ankaraya 5 kayseriye 4 puan verebiliyoruz. bu senin eserin kusura bakma. valla bu yılı tamamla da git en iyisi fenerine.. ben artık pek hazzetmiyorum senin bu takımda olmandan şampiyon da yapsan bence bize yakışmıyorsun...
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 15:57   #2
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eleştiri yapan Sivasspora sempati duyduğunu ifade eden iyi gün yalakalarının kalbindeki gerçek "biz şampiyon olalım biz olamaz isek sivas olsun"ŞEKLİNDEDİR BU NEDENLE BULUNDUĞUMUZ YERİN VE SİVASIN GÜCÜNÜN FARKINDA OLALIM HATA YAPMADAN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRELİM.Bize bizden başka dost yok!!!!
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 11:43   #3
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

HOCAM SENDE KENDİNE DİKKAT ETMEN LAZIM SİNİRLERİNE HAKİM OLMAN LAZIM ŞAMPİYONLUK BİZİM HAKKIMIZ VEDE SÖKE SÖKE ALACAGIZ
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 12:46   #4
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

HOCAM DURUM NE OLURSA OLSUN,ÖNCELİKLE SOĞUK KANLI OLMAMIZ LAZIM.

FUTBOLCULARIDA MOTİVE EDERKEN BİR ŞEKİLDE ŞAMPİYONLUĞU

DÜŞÜNMEDEN, SADECE O HAFTAKİ MAÇLARI DÜŞÜNEREK HAZIRLAMAK LAZIM.

UNUTMAMAK LAZIM Kİ!

ŞAMPİYON OLMAK ZORUNDA OLAN TAKIMLAR ÖNCELİKLE FENERBAHÇE,BEŞİKTAŞ,GALATASARA Y VE TRABZONSPOR'DUR.BUNUN SEBEBİ DE GELENEKLERİNDE HEP ŞAMPİYON OLMALARI VE İHTİYAÇLARI VARDIR.OYSA SİVASSPOR SADECE VE SADECE 4 YILDIR SÜPER LİG'DEDİR.ŞAMPİYON OLMA İSTEKLERİ VARDIR FAKAT MECBURİYET DEĞİLDİR.SİVASSPOR DAHA ÇOK UZUN YILLAR SÜPERLİG'DE BAŞARIYI YAKALAMAK İSTİYORSA ALTYAPIYA ÖNEM VERMELİ,MADDİ YÖNDEN KENDİNİ KUVVETLENDİRMELİDİR.ONDAN SONRA ZATEN ŞAMPİYONLUKLAR KENDİLİĞİNDEN GELECEKTİR.SADECE ŞAMPİYON OLMAK İÇİN ÇABA GÖSTERMEK TAKIMA ZARAR VEREBİLİR.
Alt 10.03.2009, 13:28   #5
Diyarbekir21
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Diyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hocam artık ümidim yok gerçekleri söyleyimmi sivas gelecek son 15 senenin en güzel günleri yaşıyor fb sempatizmanlığı var fener bahçeli bir şehir var başka bir takım olsa o şehir yıkılmıştı bile
Diyarbekir21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 13:59   #6
ByTOVBEKAR34
Yeni Yiğido

ByTOVBEKAR34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ByTOVBEKAR34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Diyarbekir21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam artık ümidim yok gerçekleri söyleyimmi sivas gelecek son 15 senenin en güzel günleri yaşıyor fb sempatizmanlığı var fener bahçeli bir şehir var başka bir takım olsa o şehir yıkılmıştı bile

Forumlara bakiyorumda bülent uygun hocamizin fenerbahceliliği tartişilarak hep Belden aşaği vurulmaya çalişiyor.. ve bu şekilde hem taraftari ve bülent hocayi yıpratmaya çalişiliyor sanki.. aramizda binlerce sivasin ekmeğini suyunu içmiş olupta sivasın şu anki başarasini hazmedemeyen insanlar var fenerbahce sivas macında kimliğinde sivasli ibaresi oldugu halde yılda bir kaç kez gidip suyunu.. havasini soludugu halde fenerbahce gol atınca sevincinden kendisini gökyüzüne çıkaran.. ve sevinç naralari ile ses kirliliği yapan insanları gördükce bülent hocaya saygı duymak lazım.. Önce kimliğinde sivasli olanlar kimliğine dönecek sonra diğer insanları eleştirecez bizim gibi havayi solumasini isteyecez Ve ben şuna inaniyorumki bülent hocam ve futbolcularmiz bir çok sivaslidan daha sivaslidir..
ByTOVBEKAR34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 15:33   #7
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Diyarbekir21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya kardeşim sen niçin hep böyle aleyhte yazılar yazıyosun.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 13:31   #8
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hocam biz hep senınleyız aman taviz vermeden bu sene bişeyler yapalım ?salla gitsın onları bız yoluma devam edelım sonuna kadar senın yanındayız ?
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 14:37   #9
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SELAMÜNALEYKÜM ; SEVGILI BÜLENT HOCAM ; HATASIZ KUL OLMAZ ELBETTEKI SENINDE HATALARIN OLACAK BIZIMDE HEPIMIZINDE ; YETERKI HATALARIMIZDAN DERS CIKARALIM; HOCAM SUNU BLMENI ISTIYORUZKI BIZ SIVAS HALKI ÖLÜMÜNE SENIN YANINDAYIZ ; BASARSANDA BASARAMASANDA HER ZAMAN SENINLEYIZ ; CÜNKÜ SEN BIZE HIC YASAMADIMIZ MUTLULUKLARI VE HEYECANLARI TATTIRDIN ; BIZLERDE BAZEN SENIN HATALARINDAN FAYDALANARAK SENI YERDEN YERE VURDUK ; AMA SENI HERZAMAN SEVIYORUZ BAGRIMIZA BASIYORUZ ; HOCAMSIMDI TOPARLANMA ZAMANI SILKELENME ZAMANI KULAKLARI KAPAMA ZAMANI ; HOCAM KIMSEYE KULAK ASMAYIN ; SIZIN VE FUTBOLCULARIMIZIN KAFASI KARISMAMALI ; SADECE SAMPIYONLUGA ODAKLANMALIYIZ ; DERSLERIMIZE IYI CALISMALIYIZ ; HOCAM DAHA KAYBEDECEK ZAMANIMIZ VE PUANIMIZ YOK ; HOCAM RAHAT BIR NEFES ALIN NOLUR HOCAM TAKIMI IYI CALISTIRIN ; KIM NE DERSE DESIN LIG SONUNDA VERILECEK CEVAP COK ÖNEMLI ; SAMPIYON OLURSAK ; TÜRKIYE DÜNYA IMPARATOR GÖRECEK ; BÜLENT HOCA KIMMIS HERKEZ GÖRECEK ; HOCAM HEP DESTEK TAM DESTEK YOLA DEVAM ; MEDYAYA KULAKLARINIZI KAPAYIN SAMPIYONLUGA ADAPTE OLUN ; IYI CALISIN HATALARIMIZDAN DERSLER CIKARALIM ; GECEN SENEYI HIC UNUTMAYALIM ; ÖNLEMLERIMIZI ALALIM ; ALMANYADAN HAYKIRIYORUM SIZE BASARILAR DILIYORUM SEVGILERIMLE
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 14:45   #10
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

HOCAM COK ÖNEMLI BIR KONUYA DEGINMEK ISTIYORUM ; SU AN ARAGONES HARIC BUTUN TEKNIK ADAMLAR TÜRK HOCALAR SIZIN BASARINIZI CEKEMIYOR ; HOCAM SUNU IYI GÖRÜNKÜ BÜTÜN ANADOLU TAKIMLARI SIVASA ÖZELLIKLE SIVASA KARSI COK IYI TOP OYNATILIYOR ; BU NE ANLAMA GELIYOR HOCAM ; SIZ HIC BIR TEKNIKDRÖKTERIN BASARAMADI SEYI BASARIYORSUNUZ ; BUNU DIGER TÜRK TEKNIK ADAMLAR CEKEMIYOR ; HOCAM TÜRKIYEDE HIC BIR TEKNIKDREKTÖR SIZIN SAMPIYON OLMANIZI ISTEMIYOR: VE HAZMEDEMIYOR ; HOCAM BUNLARI GÖZ ÖNÜNE ALIN VE DAHA BIR AZIMLE DAHA BIR SEVKLE CALISIN ; AZ KALDI HOCAM ;BASARACAKSINIZ SIZE INANIYOR VE GÜVENIYORUZ HOCAM ; HOAM ALLAHA DUA EDIN BIZDE EDIYORUZ ZATEN ALLAHIN IZNIYLE HOCAM BASARACAKSINIZ ; YETERKI COK CALISALIM HOCAM
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başaracağız, İnanıyorum