Kale kilit hiçbir sivasspor kampamyasına katılmamıştır şimdi ise sponsor olması şaşırtıcı..... diğer firmalar spora hizmet eden yerler onlardan biri sponsor olsun bence....
walla duyabilecegim hayalini kurdugum vede hep sorguladigim bir olaydi bu sponsor konusu insallah bunlarin devami gelecek.bence bu firmalar icinde baska hic bir takima sponsor olmayan bir markayla anlasmak daha dogru olabilir.hatta hatta yabanci sponsorlarimiz dahi olabilir.kale kilit konusunda arkadaslar kimsenin ayricaligi yok bu iki tarafin emmun olacagi ve kazancli cikacagi bir olay onun icin kim olursa olsun parayi veren düdügü calar.
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ben beni bildim bileli sivasa stat yapılıyo zaten belediye başkanından walisine kulüp başkanından taa başbakana kadar yıllardır stat sözü alıyoruz ama atılmış bir somut adım yok inş. bu sefer olur bu iş bizde güzel bi stada kavuşuruz bunu canı gönülden istiyorum ama bide şu var sivas halkı bu stadı hakediyormu bu haftasonu ankaragücü maçına gidenler görmüştür trübünleri gecekondunun coşkusunu onlar kümeye oynuyo (inşallah düşmezler) biz şamiyonluğa bi bizim bi ankaragücünün taraftarına bakıyorum içim içimi yiyor bizim amigolarda hadin diyo bağırın diyo onlar bizden çok olabilirler ama biz sivaslıyız bastırırız onların sesini diyo 1 sivaslı 10 ankaragüçlüye bedel diyo hesaplıyom satada 10.000 ankara güçlü bağırıyo biz 50 kişi
50x10=500<10.000
hadi bu deplasman diyelim ama kendi sahamızda farklımı taraftarımız bildikleri 2 şey var biri çıt çıt diğer gol olduğunda bağırıp oturmak
birincisi teklifler alınmalı.en çok veren belirlenmeli.kale kilite sorulmalı.en çok teklifi veren o ise bir diyeceğim yok.ama değilse en çok teklifin üzerine çıkartılıp kale kilit alırsa ona verilmeli.
Ticarette başarılı olmuş bir hemşehrimizin şirketine sivasspor yakışır öncelik onundur