Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bence sivasın bir sihride bu, bırakın artık bu sızlanmaları, bizimkileri havaya sokmasınlar, biz böyle sessiz ve derinden yol almaya devam edelim, boşverin magazin haberlerini biz işimize bakalım, hedefe kilitlenmiş bir şehir ve camia havamızı güçlendirip kuvvetlendirelim, onlar için sivasspor bir yol kazası olacak eğer şampiyon olursak, oysa bizim için ve anadolu için bu bir devrim olacak, biz devrim peşindeyiz manşet ve süslü laflar değil
|
Aynen katılıyorum. Biz iyi oynadığımız halde, 12 haftadır ki 4 büyük bozuntusunu da altımıza kalıp altımızda kıvrandırdığımız halde hiç bir şekilde doyasıya bizden, futbolcularımızdan bahsedilmiyor. Bu da aslında "abircan kardeşimin dediği gibi" işimize yarıyor.
Futbolcularımız daha çok hırs yapıyor ve daha iyi oynamak istiyorlar. Bırakın bahsetmesinler, sezon sonunda nasıl olsa bahsetmek zorunda kalacaklar.
Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Konuşmakdan aciz kişiler salyalarını akıta akıta bizden bahsetmesinler zaten istemıyorum bizi konuşacak adamda şeref , haysiyet , örf ve adet gerekir ama onlarda nerde satılık kalemler. Ömer Üründül, Hakan ŞÜKÜR , Tunç Kayacı , Mehmet DEMİRKOL hariç ve unuttuğum bir kaç medya mensubu hariç hepsinin ne oldugu belli.
|
Bu spor yazarlarına + birde Şansal BÜYÜKA'yı eklerim ben. Gerisini salla çöpe. Dediğin gibi spor yazarlığı ve tarafsızlıkla alakası olmayan kişiler salyalarını akıtarak SİVASSPOR'umdan bahsetse ne olur, bahsetmese ne olur? Buna Lig Tv'de dahil.
Bence Antalyaspor maçına taraftar olarak, SİVASSPOR'a yeteri kadar zaman ve yer ayırmayan Medya ve spor basınını protesto eden bir kaç pankart yaptıralım. Bunun için fikir üretin arkadaşlar.
AYK