Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Erken gerilim
Alt 16.04.2009, 08:46   #11
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Erken gerilim

Alıntı:
alperenler61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şu yazarın yazdıklarını okuyunca ortamı gerenlere kim olursa olsun isterse babam olsun yazıklar olsun diyorum Ts yönetiminide kınıyorum Trabzon halkını bu şekilde kötü tanıttığınız için.Sivas halkıyla bütünlemeniz gerekeceği yerde polemik yaratıgınız için

Farz edelimki hepsi gercek sivas otelleri fazla para talep etmiş bunun sivas halkıyla yada sivassporla bagdastırılmasıda çok yanlıs otel işletmecisi adam senin belirlediğin fiyata otelini işletemez ister kabul ister rededersin ortamı gererek iki halkı birbirine düşman etmeye gerek varmıydı? Böyle olaylarıda basına yansıtmaktaki macınızıda biliyorum başarısızlıgı önlemek için yalanlara başvurmayın bizim sivasla sorunumuz yok siizn yüzünden sivaslılarla aramı bozamam kusura bakmayın ey basiretsiz yönetim....

Tebrik ediyorum kardeşim seni ve senin gibi düşünen Anadolu gençlerini.

Olay tamamen kişilerin basiretsiz yönetim zihniyetinden kaynaklanmaktadır.

Tabii onları da anlamak ve anlayışla karşılamak lazım (?)

Sebebi gayet açık, yanlış transfer politikaları ile elde edilen sonuçlara bakılınca isyan etmelerini haklı görüyorum. Mütevazi bütçe ile ligin zirvesine nasıl otururların isyanıdır.

Milyar dolarla yapılan transferlerin karşısında, yüzbin dolarlık oyuncudan kurulu takım nasıl liderliği bırakmaz, nasıl şampiyon olurun isyanıdır.

Nerede kime ve nasıl isyan edersen et ama iki Anadolu taraftarını karşı karşıya getirmesin. Her iki takım taraftarı da bu oyuna gelmeyecektir.

Her taraftarın içinden çıktığı gibi bu iki taraftarın içinden de yorumlarında agresif ve farklı tavırlar sergileyenler çıkacaktır, ancak sitemiz sorumluları da gereğini yerine getirecektir inancındayım.

Bu site tamamen futbolun güzelliklerinin konuşulup eleştirilerin ve yorumların yasal çerçevelerde olduğu bir sivasspor taraftar sitesidir. Burada küfür asla olmaz.

Sitemiz, Spor dostluk, barış ve kardeşlik ilkesini benimsemiş, Türkiyenin en iyi taraftar siteleri arasındaİ ilk sıralarda yer alan bir taraftar sitesidir. Bir yiğido sitesidir. Huzurumuzu kaçırmaya kimsenin hakkı yoktur, merhumun dediği gibi, -Biz ayrılıktan, acıdan ve sancıdan çok çektik, huzur varken huzursuzluğu tercih edene lanet olsun...
Alt 16.04.2009, 08:57   #12
korsan hüsam
Yiğido

korsan hüsam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 korsan hüsam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazdıkları doğru ama nereye kadar sivassporu şampiyon yapmıyacaklar ki?
korsan hüsam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.04.2009, 09:00   #13
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

HERKES HADDİNİ BİLECEK O ZAMAN TS KULUBÜ SİVAS A GELMESİN KARDEŞİM YANDAŞI FEDAROSYANA SÖYLESİNDE MAÇI ONLARIN SAHADA YAPALIM BAKALIM ONLAR NE YAPACAK

Etiketler
erken, gerilim