Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı
Yiğidolar İzmir grubu olarak Sivas'ta İnönü Bulvarına asılmak üzere dev bir "Yiğidoolar İzmir" bayrağı yapılması için kampanya başlatılmasını öneriyorum... Denizlispor maçına yaptırdığımız bayraklardan birisinin büyüklüğünde bir bayrağın yine aynı yerde yapılıp Sivas'a yollanması ve İnönü Bulvarı'na (İstasyon Caddesi) asılması için Osman Nehir gardaşımızın adresine yollanması için 20 tl benden... Var mı artıran Yiğidolar İzmir grubundan...
|
Burak'cım çok güzel düşünmüşsün. Ben bu fikri geçen hafta site yönetimimiz olarak Sivas'a bayrak asma kampanyası yaptığımız sırada söyledim ama o iş Trabzonspor maçı öncesi acele yapıldığı için yetişmez diye sizlere söylemedim.
Ama bu sefer vaktimiz var bizde yaptıralım. Seni destekliyorum.
Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Alıntı
Valla ben bunu ne kadara yaptırdığımızı hatırlamıyorum gökhan ama şöyle birşey yapalım herkes elinden geldiği bütçesi kadar parayı versin öğrencilerde tavan koyalım 10tl üzerinde vermesinler benim gibi orta yaşlı abilerinizde  maksimum 20tl büyüklerimizde 30tl versin en fazla.... Toplayabildiğimiz kadar toparlayalım daha sonra yapacağımız organizasyonlarda kullanmak için Yalçın Abide bir miktar paramız bulunsun hazırda... Yada istenirse bayraklardan birisine yazı yazdırıp yollayalım ama o bayraklar çok kaliteli kumaşa yapılmış durumda unutmayalım 
|
O Denizli'de yaptırdığımız bayraklara yazık olur. Onların kumaşı çok kaliteli. Ben araştırmasını yapıyorum, siteden Rallim58 kardeşimizle ve diğer site yönetiminde ki arkadaşlarla görüşüyorum. Aynı yere yaptıracağız ama düşündüğümüz bayrak (5x10 m ve üstü yazılı) ortalama 400,00 TL gibi bir rakam sanırım. Parayı bir an önce toplarsak hemen yaptırabiliriz.
Benden de 35,00 TL...
1- Kibrisli ................. 20,00 TL
2- club7house .......... 20,00 TL
3- trafocu ................ 20,00 TL
4- yigido_sampiyon .... 20,00 TL
5- izmirli yigido .......... 35,00 TL
6- cem dogan............ 15,00 TL
7- 58güven58............ 20,00 TL
8- basayev58 ........... 20,00 TL
9- üçyıldız58 ............ 50,00 TL
10- enes ................. 50,00 TL
11-