Cevap: sivası şampiyon yapmazlar
Sivas'ı şampiyon yapmazlar lafına sonuna kadar katılmıyorum kimse kusura bakmasın.. Prim vermiş,teşvik vermiş vs.. Versin kardeşim kralını versin çık topunu oyna bak bakalım alabiliyor mu maçı .. Sen salla baş top oyna,en basit bakılan maçları kaybet sonra şampiyon yapmazlar..Kim neye göre şampiyon yapmıyor,kimde var bu hak,kimsede bi .ok yiyemez ... Sivas'ı şampiyon yapmazlar diyene kadar futbolculara eze eze şampiyon olacağızı öğretseydiniz,zirveye yakın olmanında şampiyonluk kadar önemli olduğunu kafalarına sokmasaydınız ,çıkıp alın kim kime ne veriyorsa versin biz çıkıp ..line verelim deseydiniz bugün böyle polemiklerle kendimizi avutuyor olmazdık...Tekrarlıyorum; 'Gönüllerin Şampiyonu' ve 'Sivas'ı şampiyon yapmazlar' cümlelerini atın lugatınızdan arkadaş,hep birlikte izledik yapmayın 2 senedir hediye ediyoruz bu ..erefsiz 3 büyüklere .. Bu kafa olduğu sürecede daha çok devam ederiz.. Bu kadar sözü niye şampiyon olamadığın hıncıyla söylemiyorum,takım kaçıncı bitirirse bitirsin,Sivas her zaman bizim herşeyimiz fakat şansı bulduysan 1 de olmasa da 2 de değerlendireceksin,son haftadan da galibiyetle ayrılalım yeter,yemişim o ne yapacak bu puan kaybedecek mi düşüncesini..Zirvedeki adam arkada kimin olduğunu düşünmez ...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|