Bence olimpiyat stadinda oynanmasi adil olunmaz.. bjk lilar hemen oterler..
Zaten onlara sayili bilet verilmis denizlide.. stadiin kapasitenin 100% e 5% ini..
Biz eger Olympiatta Binlerce Sivasli Taraftarlar Onunde Oynasak.. Olmaz Bence izin vermezler.. Ama guzel olurdu
hocalar gelip geçicidir. kalıcı olan sivasspor dur. hoca kadar başkanımız mecnun otyakmaz ın vede futbolcularında katkısı var. hiçbir hoca tek başına başarılı değildir. sivas olarak şehrimizin birliği oldukça ve takımın başına geçenlerinde gerçekten istedikleri takdirde başarı her zaman gelir. haa bu bülent uygun olmazda falan filan olur. takımımızın futbolundan çok savaşçı oynamaları istemeleri bizi buraya getirmiştir. yoksa taktik olarak hacettepeden farkımız yoktur.
başarılar tesadüf değildir ama başarılar çile çekmedende oluşmaz. bugün 4 büyük dediğimiz takımlar buraya gelinceye kadar neler yaşamıştır. önemli olan budur. yapılan başkan seçimlerinde her gelen başarıya kilitlenir. onlar için sıradan takım olmak yoktur vede bu başarıları istanbul dışından taraftarda bulmuştur. ha şimdi biz birkaç yıl başarılı olduk sonraki gelen bizi ligden düşmemek için oynatacaksa bülent uygunda sivassporda bir kıvılcım gibi yanıp söneceklerdir. bu o anki geçici bir başarı olacaktır. anlık başarıdan herkes payına düşen rantı alıp gidecektir. sonrası bülent uygunada sivasada hüsran. ama ben bülent uygundan çok başkanımıza güveniyorum.
yaw bu adam neden kesin bilgi vermemiş.madem sana bunu söledi telde derinine incelesene konuyu.ben inanmıyorum buna.haberci dediğin adama bu fırsatı verdiğin taktirde laf bırakmaz ağzından alırdı.
bülen hocayla sözlesme imzalamak icin basta eskisehir ve bircok takim sirada bekliyor giderse cok kötü olur ama bizden de sevinenler olur eski gs liler. onu cok arariz coooookk.
gündem yaratmak için uydurma bi haber gözüyle bakıyorum.. bülent hocamız bizi bırakıp bi yere gitmez.. ha olur da giderse bu taraftar o zaman bülent hocamızı mumla arayacaktır adım kadar eminim.. gidince değerini anlayacaksınız..o zaman da artık çok geç olacak.. antipati topluyor falan diyenlere de gülüyorum..çok sempatimiz var yha çok seviliyoruz yha antipati toplamaktan korkuyoruz.. sivaslının sivaslıya düşman olabildiği bi yerdeniz bi toplumuz biz..bırakın türkiye de sevmesin..biz birbirimize sahip çıkarsak bizi tutamazlar bunu başta büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere herkes biliyor.. cumhuriyet neden Sivas'ta kuruldu?
kalırsa basımızın ustunde yerı var..gıdersede emeklerıne saglık ,yolu acık olsun..bana kalırsa medya makaslaması bu haber.. her zaman yaptıkları ısler.
bülent hoca nın gideceğini sanmıyorum..
inşallah şampiyonlar ligine kalacaz ve onun da zaten şampiyonlar ligindeki en genç teknik direktör hedefi var...
bizde bülent hoca için en iyisini isteriz
cümledeki, " o stadı dolduraca..." kelimeleri çok anlamlı, nerede istanbulda yaşayan bilmem ne kadar sivaslı..!