1) ''Hakan Sükür'ü'' almam!..
2) 2.-3.-4. ligden oyuncu almam!
Arkadaşım türkiyede ne kadar yetenekli futbolcular var önemli olan bunları cıkarıp futbol piyayasına sunmaktır.sivassporun şu ana kadar yaptıgı transferlerde bunu ne kadar iyi yapabildigini gördük.Takımımız her gecen gün daha iyiye gidior inşallah böle devam etcek.Antrenörlük konusunda tartışmak istemiorum cünkü yeri degil
Arkadaşım türkiyede ne kadar yetenekli futbolcular var önemli olan bunları cıkarıp futbol piyayasına sunmaktır.sivassporun şu ana kadar yaptıgı transferlerde bunu ne kadar iyi yapabildigini gördük.Takımımız her gecen gün daha iyiye gidior inşallah böle devam etcek.Antrenörlük konusunda tartışmak istemiorum cünkü yeri degil
Dogru, haklisin.
Neyse ben Hakan Sükür'e bisey demiyorum daha!
inşallah hayırlı uğurlu olur bakalım görelim ama gerçekten böyle oyuncu almazdım ben sivasın yerinde olsun bi tane olsun trasfer adı şanı duyulmuş birisi olsun bu kim tanımıyorum ilk defa ismini duydum urfalıymış iyi hadi bakalım hayırlısı
Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Her neyse, Hakan Sükür topçu falan degildi, ondan kötü olamayacagi kesin. Hayirlisi olsun..
hakan şükür topçu falan değilmiş adam gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden adamın yazdığına bak topçu falan değilmiş diğer kişiyi eleştirirken sen kendinde aynı hatayı yapıyosun çıkda sen oyna seni görelim ...
herkes prof. olmuş artık transfer işini taraftara bırakalım
Dogru konusun, köy takimi ne demek? Sivasspor'u 5 sene önce kim taniyordu, o zaman Sivasspor'da mi köy takimi idi? Hem köyleri kötü seylerle neden bagdastirmak istiyorsunuz anlamiyorum, köylülerde insan degil mi?
Her neyse, Hakan Sükür topçu falan degildi, ondan kötü olamayacagi kesin. Hayirlisi olsun..
ya arkadas yorumun ıyı hos guzel ve bı o kadar da sacma olmus sen HAKAN ŞÜKÜR ( hangı takımda oynarsa oynasın ) türkiyeyı cogu zaman tanıttı ve tasıdı bu futbolcuya topçu felan değil diosan senın futbol bılgın anlayısın tartısılır sacma bı yorum olmus senınkı milli takımda hala yerı dolmadı farkındaysan
hakan şükür topçu falan değilmiş adam gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden adamın yazdığına bak topçu falan değilmiş diğer kişiyi eleştirirken sen kendinde aynı hatayı yapıyosun çıkda sen oyna seni görelim ...
herkes prof. olmuş artık transfer işini taraftara bırakalım
sana katılıyorum bu adam sacmalamıs hakan şükür dünyanın gelmıs gecmıs en yırtıcı ilk 7 forvetin arasında gosterılıyor buda abuk subuk konusuyor