Vallahi ne diyim kombine icat oldu olalı hep aldım ve 94'ten beri hemen hemen maç kaçırmadım. Kombinede eskilere öncelik tanınması da gayet normal. Şampiyonlar ligi gelince Sivassporlu! olduğunu hatırlayan arkadaşlarımız buna kızmasın.
Taksit konusuna gelince kesinlikle haklısınız. Dediğim gibi kombine icat oldu olalı her sene aldım ama bu sene para yok ve alamayacağım. Taksit yapılsaydı alırdık.

Bu sene çoooook kızıyorum yönetime hem transfer saçmalıkları hem de bu kombine işi için. FB 6-7 taksit yapıyor, GS 12 taksite kadar taksitlendiriyor. Anlamıyorum küçücük mağazalar bile bankalarla anlaşıp taksit yapabiliyorken nasıl bizim yönetimimiz bunu yapamıyor veya yapmıyor? Tamam fiyat gayet uygun ama bir de gerçek var ki millet sıkıntıda bunu hiç mi düşünemiyorlar? Emin olun eğer şampiyonlar ligi olmasaydı bu kadar kombine talebi olmayacaktı ve o zaman yönetim taksitlendirme yoluna gidecekti. Yönetimle irtibata geçin diyen kardeşimiz; her sene aynı sorun yaşanıyor. Taksit yok diyorlar biletler elde kalmaya başlayınca taksit yoluna gidiyorlar. Geçen sene neredeyse lig başlamak üzereyken elde kalan kombineler için taksit yapılmıştı(Hem de lutfedip 3 taksit yapmışlardı) ama biz o zamana kadar çoktaaaaan almıştık biletimizi. Bakalım seneye şampiyonlar ligine gidemezsek bu kadar talep olacak mı kombinelere.
Ne demiş atalarımız "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner."
BENİ SİVASSPORUMU İZLEMEKTEN MAHRUM BIRAKANLARA SİTEMİM VAR. HAKKIM HELAL DEĞİLDİR.