Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kombineler Bugün Satışta!
Alt 06.07.2009, 14:26   #11
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Kombineler Bugün Satışta!

ben geçen senede almıştım gittim aynı yeri aldım hayırlı ugurlu olsun
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2009, 18:21   #12
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
DOCKA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AZ ÖNCE UĞRADIM KONGRE BİNASI ÖNÜNDE Kİ SATIŞ GİŞESİNE KOMBİNELERİ SORMAK İÇİN ORADA BULUNAN BAYAN KOMBİNELERİN SATIŞLARININ İLK ÖNCE GEÇEN SENE KULLANICILARININ SATIŞI İÇİN ÇIKARILDIĞINI PAZARTESİNE KADAR KONUNUN NETLEŞECEĞİNİ SÖYLEDİ BÖYLE BİR SAÇMALIK OLABİLİRMİ YA NEDİR BU STADIN KOLTUKLARI DEVREMÜLK MÜ HERKES HER SENE AYNI YERİ İŞGAL EDİP ALACAK VEEEE DAHA DA İLGİNCİ PEK FAZLA İYİ YERİN KALMADIĞINI SÖYLEDİ HALİYLE BENDE KOMBİNE BİLETİ FALAN ALMADIM VE ALMAYACAĞIM DA ONDAN SONRA YÖNETİM ÇIKIP SEYİRCİMİZ KOMBİNE ALSIN DİYOR NEDEN BU SENE ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARA 2.SINIF MUAMELESİ YAPILIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM NE YANİ KOMBİNE ALMAK İÇİN GEÇEN SENEKİ KOMBİNE BİLET SAHİPLERİNİN KEYFİNİ BEKLEYECEĞİZ ANLAŞILAN ESKİ SAHİPLERİNE ÖNCELİK VERİLECEK DAHA SONRA YENİ ALMAK İSTEYENLER BAŞVURACAK DENİYOR BENCE TAM BİR SAÇMALIK KOMBİNE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BENCE BU KONUDA TEPKİ KONMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAKSIZMIYIM
Sonuna kadar haklısın hemşehrim.Ben de gittim bana da aynısını dediler.Üstelik taksit imkanı da yok.Kimse de kusura bakmasın ama ben bu şartlarda kombine amam!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2009, 23:00   #13
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence kombınelerın ılk satıs hakkının gecen senekı sahıplerıne tanınmasına kımse kızmasın bana kalırsa dogrusu bu,yıllardır kombıne alarak takımına malı kaynak saglayanlara bır oncelık verılmesı son derece normal,dunyada cogu yerdede bu uygulama aynıdır. taksıtlendırme konusunda yonetım yardımcı olabılırdı bu konuda kızan arkadaslara katılıyorum ama ben kendı adıma taraftarın cebınden cok kulubun kasasını dusunuyorum.kombınenın ne zaman cıkacagı asagı yukarı bellıydı,cok ısteyen hazırlıgını daha onceden yapabılırdı!kombıne zaten genelde gucu olan taraftar ıcın ayrılan bı bılet oldugu ıcın bence bahaneden cok sartları zorlamaya calısmalıyız.zaten sudan ucuz kombıneler burada fıyata kızılmasına anlam veremıyorum,fıyata kızan arkadaslar her gun sıgaraya verdıgınız parayı bır ay boyunca sıvasspora verın,hem kombınenız olsun,hemde daha uzun yasayın..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.07.2009, 00:47   #14
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Vallahi ne diyim kombine icat oldu olalı hep aldım ve 94'ten beri hemen hemen maç kaçırmadım. Kombinede eskilere öncelik tanınması da gayet normal. Şampiyonlar ligi gelince Sivassporlu! olduğunu hatırlayan arkadaşlarımız buna kızmasın.
Taksit konusuna gelince kesinlikle haklısınız. Dediğim gibi kombine icat oldu olalı her sene aldım ama bu sene para yok ve alamayacağım. Taksit yapılsaydı alırdık. Bu sene çoooook kızıyorum yönetime hem transfer saçmalıkları hem de bu kombine işi için. FB 6-7 taksit yapıyor, GS 12 taksite kadar taksitlendiriyor. Anlamıyorum küçücük mağazalar bile bankalarla anlaşıp taksit yapabiliyorken nasıl bizim yönetimimiz bunu yapamıyor veya yapmıyor? Tamam fiyat gayet uygun ama bir de gerçek var ki millet sıkıntıda bunu hiç mi düşünemiyorlar? Emin olun eğer şampiyonlar ligi olmasaydı bu kadar kombine talebi olmayacaktı ve o zaman yönetim taksitlendirme yoluna gidecekti. Yönetimle irtibata geçin diyen kardeşimiz; her sene aynı sorun yaşanıyor. Taksit yok diyorlar biletler elde kalmaya başlayınca taksit yoluna gidiyorlar. Geçen sene neredeyse lig başlamak üzereyken elde kalan kombineler için taksit yapılmıştı(Hem de lutfedip 3 taksit yapmışlardı) ama biz o zamana kadar çoktaaaaan almıştık biletimizi. Bakalım seneye şampiyonlar ligine gidemezsek bu kadar talep olacak mı kombinelere.
Ne demiş atalarımız "Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner."
BENİ SİVASSPORUMU İZLEMEKTEN MAHRUM BIRAKANLARA SİTEMİM VAR. HAKKIM HELAL DEĞİLDİR.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidoss'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2009, 02:15   #15
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar bu sene alacaklar için kombineler pazartesi satışa çıkıyormuş da kombinelerin son satış tarihi ne zaman acaba bilen varmı?
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2009, 03:15   #16
hepburdayız
Acemi Yiğido

hepburdayız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 hepburdayız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya arkadaşlar abiler yapmayın etmeyin adamlar 6-7 taksit yapıyorlarda yaptıkları kombinelerin fiyatıyla bizim kombinelerin fiyatını bi karşılaştırımısınız!!!!!!!!!

17 lig
2 türkiye kupası(en az)
2 avrupa kupası(en az)

toplam 21 maç garanti ve belki 26-27 maç izliceksiniz

300/21:[SIZE="5"]14.2lira[/SIZE]

yani ayda sivasta 2 maç olduğunu göre,aylık 30 lira bi parayıda bu takıma verelim dimi...

yapmayın etmeyin,bu takımın desteğe ve güce ihtiyacı var!!durumu olmayan almasın,ama bırakalımda olan alsın klup para kazansın!!benim yok alamıcam ama fiyatlar çok iyi kimse boşyere ağlamasın!!!
hepburdayız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hepburdayız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2009, 07:43   #17
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1649 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
hepburdayız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya arkadaşlar abiler yapmayın etmeyin adamlar 6-7 taksit yapıyorlarda yaptıkları kombinelerin fiyatıyla bizim kombinelerin fiyatını bi karşılaştırımısınız!!!!!!!!!

17 lig
2 türkiye kupası(en az)
2 avrupa kupası(en az)

toplam 21 maç garanti ve belki 26-27 maç izliceksiniz

300/21:[SIZE="5"]14.2lira[/SIZE]

yani ayda sivasta 2 maç olduğunu göre,aylık 30 lira bi parayıda bu takıma verelim dimi...

yapmayın etmeyin,bu takımın desteğe ve güce ihtiyacı var!!durumu olmayan almasın,ama bırakalımda olan alsın klup para kazansın!!benim yok alamıcam ama fiyatlar çok iyi kimse boşyere ağlamasın!!!
güzel özetlemişsin kardeşim aynen katılıyorum sana
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2009, 08:56   #18
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vallahi ne diyim kombine icat oldu olalı hep aldım ve 94'ten beri hemen hemen maç kaçırmadım. Kombinede eskilere öncelik tanınması da gayet normal. Şampiyonlar ligi gelince Sivassporlu! olduğunu hatırlayan arkadaşlarımız buna kızmasın.
arkadaşım benim tayinim geçen sene sivasa çıktı geldiğimde kombinelerin en güzel yerleri satılmıştı ve geçen sene içerdeki oynanan tüm maçlarda maraton tribününden izledim hiçbir maça gitmemezlik etmedim Şampiyonlar ligine katılınca sivassporlu olan değilim ben kayseride görev yaparken sivasın geldiği her maça gittim ve takımı destekledim bu sene de her maçtan sonra emin ol sesim kısılarak evime döndüm ve yazımdada belirttim dün sorduğumda en iyi kombine yerlerinin satıldığını söyledi oradaki bayan benim sinirlendiğim nokta bu zaten benim geçen sene durumum ortada iken kombinelerin çıktığı gün soruyorum geçen seneki kombine sahiplerine öncelik tanınacakmış ve zaten iyi yerler şu an satılmış kötü yerde izlemektense kombine almam yine her hafta bilet alırım napayım üstelik üzüldüğüm diğer bir noktada desenize bu sene YİNE TEZAHÜRAT YERİNE ÇEKİRDEK ÇITIRTISI DİNLEYECEĞİZ :d
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda DOCKA'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.07.2009, 11:16   #19
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen sene imkanı yokken bu sene imkanı olanlar ne yapmalı?
Ben geçen sene kombine alamadım ama Sivas'ta her maça gittim.Lig maçı,KUpa maçı demedim,sıcak demedim,soğuk demedim gittim.Bu sene imkanım var ve kombine almak istiyorum.Üstelik Ağustos'ta askere gideceğim ve belki 6 ay boyunca kombinemi kullanamayacağım bile.Bunlara rağmen ben kombine almaya gidiyorum ve iyi yer yok deniyor.Pes!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2009, 15:12   #20
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

2 sezondur gösterdigi olaganüstü performansla ve aldigi basarilarla elbette kombine satislarinda da yogunluk olacaktir. Kombinelerin Sampiyonlar ligi ve Kupa maclari icin gecerli olmasi, daha cok taraftar ceker insallah.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bugün, kombineler, satışta