Cevap: İyi Yoldayız
Biz bu kadro ile bırakın ŞL Avrupa liginde bile bir adım yürüyemeyiz. Hatta dahada ilerisine gitmek istiyorum. Ligde bile kümede kalmak için oynarız. Balili yok, Sylla yok, Tum yok, Diallo yok... Hatta inanmazsınız ben bu maçlarda Muhammet Aliyi bile arar oldum. Bumu yırtıcı takım... Bu kadar sinirlendiğimi bilmiyorum. Ersen Martin komedi, Agbetu acemi, Defanstaki adam adı gibi M'bomba, Erman gitmiş kağnı arabası gelmiş... Dağaşan top kaptırıyor, Sedat agresif herşeye itiraz ediyor. Bu sene Kalecimiz yılın futbolcusu olursa şaşmam.. Ne bu yahu.. Bize yaşlıda olsa tecrübeli oyuncular lazım. Avrupa kokusunu içine çekmiş, o arenayı bilen adamlar lazım. Alın Kamananda sakatlandı bir tek o mücadele ediyor. Namoushi olmadı, Moreno olmadı, Civelli olmadı, Omotoyossi olmadı. Şimdide bir Cezayirli milli oyuncu denenecekmiş. Biz sanki Afrika kupasına katılacağız. Daha takımda beyin yok. Orta sahaya acil adam diye diye geçen sezonun ortasından beri dilimizde tüy bitti... Üstüne üstlük spor yorum sayfalarınada giremez oldum. Herkese dalga malzemesi olduk. Gelen 3 atıyor giden 5 atıyor. Ya sabır...
Bİ ŞEY YAPMALI....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|