Burakcım çok güzel yazı yazmışsın. Tur için şansımızın az olduğunu tesbit etmişsin. Şu aşamada bu doğru. Gerçekten çok iyi bir kadrosu var RSC nin... Hem kadroyu korudular hem daha tecrübeliler. Biz ise şu orta sahaya bir çare bulamadık gitti. Kanımca sıkıntıyı bu bölgede çekeceğiz. Dualarımız onlarla..
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
tur için şansımız az değil aslında toprağım.sadece anderlechtin biraz daha şanslı olduğunu düşünüyorum.inşallah deplasmanda alacağımız iyi bir sonuçla avantajlı takım konumuna geçeriz.benide kardeş duran toplar ve savunma korkutuyor. uyum sorunu bu tur için en büyük engel olabilir.ama inşallah yiğidolarımız en iyi şekilde bizi temsil edeceklerdir.
__________________ başarılar sivasspor, şampiyon sivasspor...
Merhaba arkadaşlar.dün bizler ve takımımız için gerçekten çok zor bir gündü.hepimizi hayal kırıklığına uğratan oyun ve skor beni gerçekten çok üzdü.ama hep diyorum bu takımı buralara getiren herkese sonsuz teşekkürler.inşallah hayırlı bir yenilgi almıştırda takımımız yapılması gerekenler biran evvel yapılır ve istediğimiz sivassporu en kısa zamanda sahalarda görürüz.
arkadaşlar cumartesi günü oynanan trabzonspor maçımızı izlerken yıkıldım.geçen yıl bu sahayı trabzona dar ederken bu yıl maalesef onların futbolunu izlemek zorunda kaldık.inşallah takımımız en kısa zamanda toparlanır.