Cevap: Başkan Takıma Güveniyor
doğruya doğru, eğriye eğri demek gerek...ben bu sene sivasspordan bu kadro ile her hangi bir başarı beklemiyorum...hazırlık maçlarında yediğimiz gollere bakın, amatör takım yemez bu golleri...defans dökülüyor...blicanın yerine fenerin bize kakaladığı yasin, değil yerini doldurmak blicanın sol ayak serçe parmağı etmez...elbette olumlu transferlerde var ama bizi başarıya götüren hep iyi defans yapmamızdı...ıskacı yasin ile kurulan defansın ise ne halde olduğu ortada...mbemba nın henüz ne olduğunu anlayamadık, yaşı genç ve zamana ihtiyacı var...oysa diallo elimizde hazır bir futbolcuydu..ne diye sattılar anlamadım...diallonun bir maçta bile kötü oynadığını görmedim ben...blicanın yokluğunu ise dolduran bir oyuncu idi...orta sahamızda zayıf...organize olup oyun kuramıyor...cihanın faydalı olacağını düşünüyorum ama yetmez...orta sahaya takviye şart...forvette ise şimdilik sıkıntımız yok...maçlardaki pozisyon sıkıntısı orta sahadaki oksanlıktan ve defanstan uzun top atmasını bilen futbolcu yokluğundan kaynaklanıyor...takımın kimyası değişti, uyum süreci kısa olmayacak...umarım beklediğimizden kısa olur...
|