Alıntı:
pover58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yönetime hele başkana eleştiri tamamen yersiz.şu andan itibaren tedbir almazlarsa belki yapıcı eleştiri yapabiliriz.bizim kızacagımıda kızdıgımızda eleştitdigimizde teknik ekip ve topçular.bizi başkan rezil etmedi o hoca kimi al dediyse aldı kimi sat dediyse sattı.burda tek suçlu hoca.elbet geçensenelerdeki takıma minnettarız ama bu demek degilki ömür boyu onlara minnettar kalacagız.oynadılar paralarını aldılar bizde göklere çıkardık hepsini.onları kim tanıttı türkiyeye sivasspor.öyleyse sivasspor u rezil etmeye kimsenin hakkı yok.elbet eleştirecegiz çıkar badamgibi oynarlar bizde desteklemeye devam ederiz .oynamazlarsa eleştiririz,kimse babasının hayrına oynamıyor.bu kadar ruhsuz olmakrevamıdır.bu takımı buralara başkan getirdi ne hoca ne topçular,çözümüde başkan bulacaktır bekleyip görecegiz.rica ediyorum kimse lütfen başkana eleştiri yapacaksa bile ölçüsünü kaçırmasın.
|
ben elestırı yapana zerre lafım yok ama cıksın desınlerde kı kardesım a oyuncu b oyuncu oynayamıyor gonderılsın su c oyuncu bırsey yapamaz...
ama sonrada desınler kı helal olsun hepsıne bunu ıstıyorum ben kotu gun dostu gormek ıstıyorum