Cevap: Haydi Yiğido Maça Destek Zamanı!
Öncelikle bir yaziyi paylasacam sizlerle sonra yorumumu.
Mafya-futbol ilişkisi
“MAFYANIN üstünden devlet şemsiyesi bir ölçüde kalktı ama henüz mafyanın etkisi gerektiği kadar azalmadı.
Özellikle futbol dünyasının herkes tarafından bilinen ama kimse tarafından söylenmeyen mafyatik ilişkileri hâlâ sürüyor.
Devlet çeteciliğinin zirve noktası sayılan Ergenekon’u devletten ve toplumdan kazımak için uğraşan “radar” bir zaman sonra gözlerini spor dünyasına da çevirecektir.
Orası da temizlenecektir.”
Bu satırlar 11 Temmuz 2009 tarihli Taraf Gazetesi’nde Ahmet Altan tarafından yazılmıştır.
Geçenlerde Ahmet Çakar ile buluştuk. Birşeyler atıştırıyoruz. Ahmet Altan’ın bu yazısından bahsedince, Ahmet Çakar bir anda bana döndü ve “Ahmet Altan’ın bu yazısını okumadım. Ama geçenlerde bir arkadaşım bana telefon açtı. Dedi ki, “Ahmet, Ergenekon davasında seni vuranlar belli. Çok yakında patlayacak.”
Dondum kaldım. O anda kafamdan bin tane şey geçti. Ya bu mafya-futbol ilişkisi, Ergenekon’da sırasını bekliyor. Ya da daha da tehlikelisi, futbol ve mafya ilişkisinin ortaya dökülmesi devleti güç durumda bırakacak. Ya da futboldaki mafya çok güçlü, devlet bile onlardan korkuyor.
Hürriyet
19 Ağustos 2009
Erman TOROĞLU
Cetelesmis ve tüm kirliliklerini her tarafa bulastirmis ve bu kirlilikden beslenen akbalar, SivasSpor Camiasinin temel diregi taratari yipratmak icin elinden gelen gayreti veriyorlar. Saha disi kirli yöntemlerin bas mimari olan bu bizans ceteleri ve Görsel ve yazili basindaki canak yalayicilari, bulduklari her firsatda takimi... takima olan destegi yipratma gayretindeler. isin tuhaf tarafi zamam zaman bu oyuna gelip camiamiz icinde taraftari rencide edici yaklasim sergileyen ve Bu cetecilerin karalama kampanyalarina canak tutanlarda yok degil..Bunlarinda aklini basina toplama zamani geldi geciyorda.Cünki bu tip aciklamalari yapanlar birazda zayif halka gibi duran ve konusan bu kesimlerden cesaret aliyorlar.. Benim babamin bir lafi vardi Ac gezecen tok sallanacaksin derdi. Camia icindeki sorumluluk mevkidekilerde artik birazda buna dikkat etsin.....
Sivas Halkini SivasSpor camiasindan koparmaya destegini azaltmaya kimsenin gücü yetmez Hele Hele Bizans Canak yalayicilarin hic gücü yetmez....
Bu mafyalasimis Bizans cetesi haketigini birgün bulacaktir...
|