S.A...Bence Bulent gitmes iyi olurdu gelen gideni aratir.Bulenten sonra Hakanin gelmesi guzel olur.Erturul beyin gelmesi ise tercube bakimindan hos ikisinden ayri bir altarnatif UMIT Ozat ihtimal dahilininde ama onunda saglik problemi var.bir ihtimalde Senol gunes olabilir.Turkiyede calistirmadik oartada gezen hoca musvetelerini sallayin gittsin sivasspor ozel Guvenc kurtar bunlarin icinde en iyisi cunki gercekten isi biliyor ama sansiz guzel ve uzun vadede bir takimla yola devam edemedim hadi hayirlisi.
Hakan Şükür'in tecrübesi yok ben başarılı olacağını sanmıyorum.
İyi futbolcu olması demek iyi teknik direktör olacağı anlamına gelmiyor.
Rıdvan Dilmen gelse güzel olur ama geleceğini sanmam.
Rıdvan'dan başka yerli bize uymaz.
hakandan teknik drektör olmaz hem tecrübesiz hemde çok duygusal biri
artık taraftara küser,yönetime ,küser,futbolcusuna küser
çocuk ruhlu insanlarla işimizin olmaması lazım
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bildik hocalar olmasinda kim olursa olsun sivas basariyi bildik hocayla degil daha önce deneyimi olmayan ama futbolu iyi bilen biriyle bülent uygunla yasadi ben ÜMIT ÖZAT i tercih ederim fb de oynarken ilk defa bir futbolcu bir adam tutup kac pas verdi kac tane kaptirdi kackez orta yapti kackez geri pas verdi hepsini mac esnasinda not aldirirdi bu isini ne kadar ciddiye aldigini gösteriyor
benim nacizane fikrim Hakan Şükür ün gelmesi dir ancak Hakanla Tugayı yan yana getirebilirse yönetim büyük iş yapar ve ya Hakanla Ümit Özatı tabi çok zor bi ihtimal ama olursa iyi olur