takımda en ufak bir ümit ışığı görünmüyor artık. 2 hafta dinlenmiş bir takım karşıda ise çarşamba günü manchester ile maç yapmış bir takım. hem de kendi sahanda yine yeniliyorsun. ara transferlerle bi toparlanma olabilir ancak ama iş işten geçmiş olacak. çünkü bu yarı kalan maçlardan kaçından 3 puan çıkaracağımız belirsiz.
Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
kötü sivas ın kötü maçlar içindeki en iyi maçlarından biriydi. yinede anormal oyun tarzı ve anormal oyuncular var takımda. beşiktaş bizim atağımızı ta kalemizde pres yaparak anamızdan emdiğimizi burnumuzdan getirerek orta sahaya ancak gelebiliyoruz. onlar atak yaparken bizim oyuncularda topa basmak diye bir özellik yokki zaten onlar orta sahaya elini kolunu sallaya sallaya geliyorlar. bizim oyuncular rakibi karşılarken mal mal topa bakıyor. siper almış kör asker gibi karşısında bekliyor. neyi bekliyorsun bassana topa yav. sen beklerken diğer adam kaçıyor oda ona atıyor sen neyi bekledinki öyle. nasıl olsa beni geçemez sen topa girmiyorsunki hemen adam kaçana atıyor sen bekle daha çok beklersin. yok abi. yinede oynadığımız en iyi oyunlardan biriydi. rakibimiz ankaraspor. allah yardımcınız olsun...
Bu tak9ımdan hiçbirşey olmaz...Koskoca maçta Erman'ın 2. yarıdaki pozisyonu hariç hiç pozisyonumuz yok..Çarşamba uzun bir yolculuk yapıp 90 dak. kıran kırana top oynayan bir takıma karşı 20 gündür doğru dürüst maç yapmayıp dinlenen bir takım sahada resemen dökülüyor...Şu şartlarda bu takımdan hiçbirşey olmaz...Bu takım böyle oynarsa bundan sonra oynayacağı hiçbir maçı kazanamaz...Bu takıma en az ilk 11 de direkt oynayacak 5-6 tane oyuncu lazım...Sivasspor ve BJK arasındaki oyuncu farkı bu maşta açıkca ortaya çıktı...Bundan sonra ne yaparız bilmiyorum...Sahi son 5 maçta 0 çekersek 2. yarı ne yaparız?G.Afrika'dan 5 tane oyuncu da alsak 2. yarı bu takım toplam 51 puanın 30 unu alıp ligde kalır mı?Avrupa senin neyine sivasspor ?Sen otur annenin liginde maç oyna...2 yıldır gerçekleşen mucize bitmiş durumda..Yeniden yapılanma gerekli...BU nasıl olur hepinizin görüşlerini bekliyorum...Dünyanın en iyi hocasını da getirsen oyuncu kapasitesi iyi değilse hoca ne yapsın...Hoca defans yapmayı bilmeyen oyuncuya 25-30 yaşından sonra defans yapmayı kademeye girmeyi mi öğretsin...Pas yapmayı bilmeyen oyuncuya pas yapmayı, topa vurmayı nasıl öğretsin...Oyuncularımız daha 2 pas yapmayı bilmiyor...90 dak. kaleye bile doğru dürüst gidemedik..2. yarının sonunda tek kale oynanan oyun rakibin yorulup maçı böyle biitireyim havasından kaynaklandı...İşimiz çok zor çok..Bize 90 dak. koşan,mücadele eden,yenilgiden korkmayan rakibi ısıran gerçek profesyöneller lazım...Allah Yardımcımız Olsun...
yaziklar olsun, bizi sinirlendirmenize ne hakkinniz var, baskan olsam 6 aylik maasinizi keserim bakin nasil adam oluyorsunuz. rahatlik batiyor sizlere, birsey diyecemya simdi... neyse