Cevap: Kaçacak Halimiz Yok
Turan 59 arkadaşımızın tavırları hiç hoş değil.
Benim kadar Sayın Bülent Uygunu eleştiren olamaz. Ama her zaman eleştirirken başkasına yem etmedik, ele malzeme vermedik, rencide etmedik. Ben şuna sonuna kadar katılıyorum ''Sayın Bülent Uygun bu takımı bırakıp kaçmıştır'' Bu konuda bu işin aksini iddaa edenlerlede elimdeki kafamdaki tezlerimle çatır çatır kendimi savunurum. Ama bu işi yaparken de mahalle ağzını kullanacağım yer vücut dilimi kullanacağım mekanlardır. Binlerce üyesi olan bu site değildir. Burada o kadar kişinin okuduğu bu sayfalarda yazı ve yorumlarımızı yazarken mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor. Tıpkı Manchester maçındaki spiker gibi tüm Türkiyeye rezilde oluruz.
Sayın Bülent Uygun son senesindeki yaptığı yanlışları görmüş ve bu akşam 00:20 daki bir tv programındaki yorumcunun dediği gibi <gözü gibi sevdiği takımı yüzüstü bırakarak> adına yakışmayan bir şey yapmıştır. Yine söylüyorum bu işi başka topiclerde tartışırız. Ama değerli arkadaşlarım yeri ve ağzı bu şekilde değil. Ben sizin aranıza girmek için yazmadım. Bu siteye üyeliğim ilk yıllara değil ilk günlere dayanıyor yani çok eski bir üyeyim, fakat hiç bir zaman bu arkadaşımız gibi bir söylemlerde bulunmamaya çalıştım.
Biraz dikkatli olmak gerekiyor galiba...
Saygılarımla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|