buradan bütün sivaslılara seslenmek istiyorum.
gerçekten son derece tutarlı ve düzgün bir teknik direktörümüz var. aldığı futbolculara bakınca ne kadar kariyerli biri olduğunu da anlıyoruz. aynı zamanda hiçbir transferde para lafı edilmedi. bence adamın imtiyazı ve saygınlığı dünya çapında. ara transferde ligimizdeki hiçbir takım son yıllarda böylesine hızlı ve nokta transferler yapmamıştı. yaz döneminde yapacağı transferleri şimdiden merakla bekliyorum.
diyeceğim o ki:
başta hocamıza, aldığı kararlara ve aldığı futbolculara destek olalım. ben inanıyorumki trabzon maçından tüm sivaslıları sevindirecek bir skorla döneceğiz. o yüzden HEP DESTEK TAM DESTEK.
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Trabzonspor maçıyla birlikte ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, ''Trabzonspor'a ciddi bir şekilde sürpriz yapmak istiyoruz'' dedi.
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdüren Sivasspor'da basın sözcüsü Fikret Ünsal, yaptığı açıklamada, Trabzonspor maçının önemine dikkati çekti.
Trabzonspor maçıyla birlikte ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Ünsal, ''Sondan üçüncü olmak gerçekten bizi çok fazlasıyla üzdü. Geçen seneki başarı, bu seneki başarısızlık bir dengesizlik yarattı, ama Muhsin hocamızla birlikte, yeni futbolcularımızın da takıma katılmasıyla büyük bir güç kazandık. Trabzonspor'a ciddi bir şekilde sürpriz yapmak istiyoruz'' diye konuştu.
Ciddi söylüyorum fikret ünsal futboldan anlamıyor ve yersiz olumsuz açıklamalar yapıyor SİVASSPOR u muzun trabzonu yenmesi süpriz bir sonuç değil olsa bile takım yöneticisi olarak böyle açıklamaların yapılmamaması lazım
fikret ünsalın herzaman yaptıgı gibi sacma sapan konuşmasının bir başkasını izliyoruz artık böyle konuşmalarına alışmiş olmalısınız nedemek istedigini kendiside bilmiyor tabiki sivaspor bu maçı alacak başka yolu yok
kesinlikle haklısınız arkadaşlar... bu söylemleri biz düşünebilir hatta dşle getirebiliriz ama hiçbir takım sözcüsü böyle konuşamaz... surçi lisan kabul edip düzeltmeye gitmelidir fikret beyin... sen inanmazsan kim sana inanır kim peşin sıra gider hey gidi yönetim....