[QUOTE=Bestepeli-58;603260]hayretini bu duruma düşerenler ona küfredenler kına gönderiyorum size neyse hayırlısıyla bakkasya göründe bize önce bülent uygun sonra haretin sırada abdurahman dereli mehmet yıldız var bu taraftar bunlarada küfreder ben buraya yazıyorum hayertin kardeşim sen sivasa ihanet etmedin yüregini koydun sahaya alın acık bahtın acık olsun allah işini gücünü ras getirsin militakıma kaptan olursun inş[/QU
Kendi futbolcusunu küfür olayuna bende karşıyım. Ancak hayrettin cidden bu sezon bize olan zararını görmemek için kör olmak lazım. Son Giresun maçına gidenler Hayrettin ve Faruk'u görmüşlerdin nasıl hatalr yaptıgını.. Tv den maç izlemeye benzemiyor stadda maç izlemek. Hayrettin Türk milli takıma kaptan olsun bundan sonra bırak maç izlemeyi stadın 10 km yakınından geçmem
Gözünüzde çok büyütmeyin Sivas amatörden de topcu koysan sahaya Hayrettinin bu sene oynadıgı kadar oynar. bence tek 500 bin de iyi parayken yanında Ceyhun kadro derinligi açısından çok çok iyi olmuş. Ceyhun yaşlandı eski formu olmaz ama kadro derinligi açısından iyi oldu. Herkes Ferhat a laf söylüyo adam ilk kez 11 de oynadıgı maçta Trabzon deplasmanında oynadı ve karşısına Alanzinho serkan balcı hepsi o kanattan geldi. Ben inanıyorum Ferhat'ın futbolcuguna... Çok iyi olmuş bu transfer. Ersen gitti hayro gitti birde kadiri okutsak iyi olur