galibiyet güzel vede aciil lazim olan sey ama takimin güven vermesi icin iyi futbol lazim fb macinin ilk yarisinda ki gibi sizden güzel futbol ve üc puan bekliyoruz
bize bu haftaki performasnlari bu iki oyuncu kardesimiz gösterdiki ne kadar yerinde ve zamaninda sahada olunca herseyin iyisini yapabiliyorlar.simdi artik hocamiz bütün oyunculari en üst derecede verimle kullanir.
Bu Konuda yigido yakup'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
denizli maçını fire vererek kazandık ama diyarbakır maçı çok daha zor geçecek hoca ona göre önlem alacaktır onlar bizi burada nasıl yendilerse bizde sahasında diyarbakırı yenebiliriz galibiyete devam inşallah
acık soyluyorum yasının oynadığı macları izleme korkuyorum.....inşş daha iyi olur...yasın takıma en az 15 puan borcludur...dıyar macında ılk 3 puanı ...ode yasın............sana... başarılar yasın....mhcp et her kesi...
ben yasinden umutluydum acikcasi oyle olmasa yani bu sene basindaki hatarlar olsa buraya kadar gelmesine ve fbnin kapisinin icine giremezdi demekki adamda o ruh var neyse
diyar macina gelince durum ortada kimsenin kimseden ustunlugu yok diyar super top oynuyormus bizde oynuyoruz o puanlari neyle aldik iste diyarinkide ortada bizimkide ayni puan olduguna gore demekki bu iki takim ayni yani niye yenmeyelim biz yukselisteyiz ama onlar heran dagilacak gibi bir takim
herkes suan sivasin heran duzelip patlama yapacagini dusunuyor ama diyar icin kimse oyle dusunmuyor diyarda ilerleme olmaz gerileme olur ama ilerleme bizde olur ve beklentilerin cogu bu yonde
o yuzden vay diyar yenermis dagitirmis,hicde bile o macida alicaz gorursunuz
denizli maci tabiki zor olacakti cunki adamlarin son maci ben aldigimiza hala inanamiyorum o inanin fb macindan daha zor macdi ve bundan galip geldik
bu basarilarin devamini diliyorum