Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
|
bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar.