Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor`a gözdağı
Alt 23.02.2010, 22:25   #11
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor`a gözdağı

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Korkunun ecele faydası yok;çıkıp oynayacağız..Bursasporun ligde şampiyon olup olmaması bizi hiç ilgilendirmiyor...2 takım içinde çok zor maç olacak;tatsız tuzsuz bir maç olacak...Böyle maçlar genellikle antreman hacasında geçer;kimin kazanacağı da hiç belli olmaz...Yenemiyorsan yenilmeyeceksin...
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
migroArmis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda migroArmis'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2010, 22:28   #12
dv9000
Yiğido

dv9000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 dv9000 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BURSAYA GOZDAGI DEYIL YIGIDO YUMRUGUNU VURACAGIZ SAHADA
dv9000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 22:28   #13
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1124 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hani gozdagi vermisya!! gozumuzun dagi nasil birsey
Alt 23.02.2010, 22:39   #14
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İNşallah en az bir puanla bu haftayı kapatırz allah yardımcısı olsun sivassporumuzun..
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 22:41   #15
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Bizim takımda potansiyel var ama bunu bir türlü yansıtamadığımızı düşünüyorum cihan keita erman el-rio önünde mehmet yıldızla kamanan bu ligde zirveye oynar aslında geçen seneki hücum hattında bir tum vardı defansta bilica bu kadro geçen sene olsa şampiyonduk bence
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2010, 22:55   #16
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi akşamlar herkese öncelikle..ben koyu bir BURSASPOR taraftarıyım formunuzu yaklaşık iki yıldan bu yana takip ederim...yukarıdaki arkadaşın yazdığına takılı kaldım..aslında BURSASPOR hiç kimseden bedawaya maç falan istediği yok.. ama arkadaş öyle bir yazmışki BURSASPOR UN şampiyonluğu bizi ilgilendirmez falan diye...bu cümleden yola çıkarak bu arkadaşa werebileceğim tek cewap biz geçen yıl koskoca bursa halkı tek yürek tek vücut SİVASSPORA destek werdik şampiyonluk mücadelenizde.....hatta rakiplerinizi bile tek tek yendi BURSASPOR...hatırlayın...sizin puan kaybettiğiniz hafta bjk ye istanbulda çelme taktı BURSA...özetle söylemek istediğim tek şey .her zamanda bunu söylerim biz ANADULUYUZ....bu anadolunun sivası bursası manisası falan yok..içinde bizans takımı olmayan her şeye destek veririm...lütfen bu düşüncedeki arkadaşlar buna dikkat etsin...bursadan saygı ve sewgiler....
bursalı arkadaş forumumuza hoşgeldin.ben bu sezon bursaspor un şampiyon olmasını istiyorum ama sivasspor küme düşmemeye oynuyor.bu maçtan mutlaka puan almalıyız.dostça ve centilmence bir maç olsun,hak eden hak ettiği maçı alsın,lig sonunda umarım bursaspor şampiyon olur.ama takıldığım bir nokta birkaç hafta önce ertuğrul sağlam ın ankaragücü maçında bazı as oyuncularını dinlendirip yedeklerini oynatmasıydı,ankaragücü o maçtan 1 puan aldı,şampiyonlukta iddialı bursaspor un bence böyle lüksleri olmamalı,ankaragücünün ligde kalmaya çalıştığını ve ankaragücü ile çekişen takımlar olduğunu(!!!)düşünmesi gerekirdi,hoş olmadı yani yedek takviyeli olarak maça çıkmak.bu hafta da sivasspor karşısına 4-5 tane yedeğiyle çıksın o zaman,sivasspor maçına çıkmaz ama,her neyse,iki takıma da başarılar.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mnt3'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2010, 22:57   #17
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba Bursasporlu arkadaşımız, Öncelikle hoşgeldin sitemize. Geçen sene sizin durumunuzda olduğumuz için sizi en iyi biz anlarız. Sivassporu destekleyenlerin %90 Bursasporun yada Kayserisporun bu sene şampiyon olmasını istediğine eminim. Sanırım arkadaşımız "eyuphulagu" anadoludan şampiyon çıkmasını engelleme pahasına olsa bile Ligde kalmamız için sizi yenmemizi istemiş. Sizin bizden maç istediğinizi felan ima ettiğini sanmıyorum. Çünkü bizler gerçekten sizin yada kayserisporun şampiyon olmasını istiyoruz. "eyuphulagu" iseönce kendi canımızı kurtaralım sonra Bursayı düşünelim demiştir. Bunda art niyet yoktur bence.

Ben de tabiki Sizden puan almamızı istiyorum, ama yenilsekte çok da üzülmem açıkcası.
Alt 23.02.2010, 23:01   #18
yukarıyıldızlı
Yiğido

yukarıyıldızlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 yukarıyıldızlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hiçbir maç kolay değil bizim için artık bu maçtan alacağımız 1 puan bizim için çok şey ifade eder galibiyet ise çok çok çok şey ifade eder...takım her gün iyiye gidiyor çekemeyenlere inar birlik olup takımımıza her zaman destek olacağız biz inadına sivas inadına sivasspor....
Alt 23.02.2010, 23:07   #19
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEDAT IN OYNAYACAK OLMASI COK GUZEL BIR HABERDIR
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2010, 11:20   #20
izmirliyigido
Gast

Kral Çıplak

Vallahi hocam biri çıkıp "KRAL ÇIPLAK" demesi lazım. O ben olayım. Ben oynanan futboldan hiç memnun değilim. Hiç sistemimiz yok, hiç topa fazla sahip olamıyoruz, hiç kademeye giremiyoruz, hiç gol pozisyonuna giremiyoruz, hiç bol bol şut çekemiyoruz kısacası takım hiç güven vermiyor.

Şimdi bunlar tüm çıplaklığı ile ortada iken Fenerbahçe'yi eze eze yenen, sahada basmadık yer bırakmayan onlarca şut çeken bir Bursaspor'a hangi tarafımızla gözdağı veriyoruz?

İnşallah yanılan ben olurum, ama durumumuz beni çok üzüyor. Yine de uzaklardan kalbimiz sizinle, inşallah istediğimiz sonucu alırız ve puanla döneriz. Başarılar hocam..

AYK

Etiketler
bursaspor`a, gözdağı