Cevap: Rahman ve Harun A2`de
Bugün Rahman ve Harun A-2 takımıyla birlikte maça çıktılar;bu maçta ben Rahman'ı daha iyi gördüm ve çok beğendim...Sivas'ın Sesi gazetesi maçın ilk yarısını izleyen M. Bakkal'ın Rahman'dan pek memnun olmadığı ve Rahman'ı gözden çıkardığına dair bir yorum yapmış...Bu maçın ilk yarısını izleme fırsatım olmadı ama 2. yarısını izledim.. Rahman ilk yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama 2. yarı iyi oynadığını ve takıma katkı yaptığını söyleyebilirim..Ben Rahman'ı Harun'dan daha fazla beğendim...Mesut hoca inşallah Rahman'la ilgili acele karar vermez...Bu oyuncunun maç eksikliğinin fazla olduğunu düşünüyorum...Benim izlediğim 2. yarıda gayet de iyi oynadı;tek forvet oynamasına rağmen rakiple adeta boğuştu..Bu oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır...Aynı m. yıldız gibi sırtı dönük top alabilen,pres özelliği olan,tekniği de çok iyi olan bir oyuncu;kafa toplarına da oldukça hakim bir oyuncu..Ben hocanın yerinde olsam Rahman'ı kazanmak için elimden geleni yapardım...Genç ouncuları kaybetmek kolay kazanmak oldukça zordur...Rahman inanıyorum ki maç oynadıkça açılacak ve gerçek kimliğine ulaşacaktır...İbrahim Şahin'e verilen şans Rahman'a da verilirse hem sivasspor hem de Türk futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...Zamanında Gökhan İnler ve Levarkusen de oynayan Eren Derdiyok gibi Türk asıllı İsviçreli oyuncular,F.B ve BJK . nın ayaklaşık 2 ay antremanlarına çıkmışlar ve beğenilmeyerek geri gönderilmişlerdi..F.B. ve BJK ın beğenmediği Eren Derdiyok şu anda Bundesliga'da Bayer Leverkusen'de ,Gökhan İnler ise İtalya'da Udinese'de oynuyorlar...İki oyuncu aynı zamanda İsviçre milli takımında da oynuyorlar...AMAN SAKIN HA!BJK VE F.B. nin yaptığı hataları biz de tekrarlayıp Rahman ve Harun'u geri göndermeyelim..Eğer böyle bir hata yapılırsa Sivasspor ilerde çok pişman olacaktır..Ben Rahman'ın iddia ediyorum eğer oynatılırsa en az Kamanan ve İbrahim Şahin kadar takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Rahman'ın futbol altyapısı ve teknik olarak M. Yıldız'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...
|