Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rahman ve Harun A2`de
Alt 19.04.2010, 16:34   #11
58delikanli58
Yiğido

58delikanli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 58delikanli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rahman ve Harun A2`de

bence biraz a2 de tecrübe kazansinlar ve suan sivassporumuzun durumu kritik gene ayamiz bira sbit olunca oyuncular denilenebilir
58delikanli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2010, 17:06   #12
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bence hoca onlari gelecek sezon icin sakliyor, suan ki durumda risk almak istemiyordur...
sevda58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.04.2010, 22:56   #13
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Hayırlı olsun inşallah başarılı olurlarda A takımında da oynarlar
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2010, 13:28   #14
ercan58.a
Usta Yiğido

ercan58.a - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

193 Mesajına 253 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 ercan58.a Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

adamları aldıklarında yere göge sıgdıramıyorlardı şimdide a2 yemi terfi ettirdiler helal olsun
ercan58.a isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2010, 21:10   #15
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[SIZE="6"]Mesut hoca bence bu furbolcuları tecrübe edinsinler diye gönderiyor, inşallah sakatlanmazlar...***[/SIZE]
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2010, 13:36   #16
58VoLkAn58
Yiğido

54 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58VoLkAn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu ikili çok işimize yarar diye düşünüyordum.İzleme fırsatımız olmadı ki yorum yapalım.
58VoLkAn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.04.2010, 00:20   #17
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 920 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bugün Rahman ve Harun A-2 takımıyla birlikte maça çıktılar;bu maçta ben Rahman'ı daha iyi gördüm ve çok beğendim...Sivas'ın Sesi gazetesi maçın ilk yarısını izleyen M. Bakkal'ın Rahman'dan pek memnun olmadığı ve Rahman'ı gözden çıkardığına dair bir yorum yapmış...Bu maçın ilk yarısını izleme fırsatım olmadı ama 2. yarısını izledim.. Rahman ilk yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama 2. yarı iyi oynadığını ve takıma katkı yaptığını söyleyebilirim..Ben Rahman'ı Harun'dan daha fazla beğendim...Mesut hoca inşallah Rahman'la ilgili acele karar vermez...Bu oyuncunun maç eksikliğinin fazla olduğunu düşünüyorum...Benim izlediğim 2. yarıda gayet de iyi oynadı;tek forvet oynamasına rağmen rakiple adeta boğuştu..Bu oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır...Aynı m. yıldız gibi sırtı dönük top alabilen,pres özelliği olan,tekniği de çok iyi olan bir oyuncu;kafa toplarına da oldukça hakim bir oyuncu..Ben hocanın yerinde olsam Rahman'ı kazanmak için elimden geleni yapardım...Genç ouncuları kaybetmek kolay kazanmak oldukça zordur...Rahman inanıyorum ki maç oynadıkça açılacak ve gerçek kimliğine ulaşacaktır...İbrahim Şahin'e verilen şans Rahman'a da verilirse hem sivasspor hem de Türk futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...Zamanında Gökhan İnler ve Levarkusen de oynayan Eren Derdiyok gibi Türk asıllı İsviçreli oyuncular,F.B ve BJK . nın ayaklaşık 2 ay antremanlarına çıkmışlar ve beğenilmeyerek geri gönderilmişlerdi..F.B. ve BJK ın beğenmediği Eren Derdiyok şu anda Bundesliga'da Bayer Leverkusen'de ,Gökhan İnler ise İtalya'da Udinese'de oynuyorlar...İki oyuncu aynı zamanda İsviçre milli takımında da oynuyorlar...AMAN SAKIN HA!BJK VE F.B. nin yaptığı hataları biz de tekrarlayıp Rahman ve Harun'u geri göndermeyelim..Eğer böyle bir hata yapılırsa Sivasspor ilerde çok pişman olacaktır..Ben Rahman'ın iddia ediyorum eğer oynatılırsa en az Kamanan ve İbrahim Şahin kadar takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Rahman'ın futbol altyapısı ve teknik olarak M. Yıldız'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.04.2010, 02:21   #18
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

maç 2-2 mi bitmişdi? yanılmıyorsam maçı ızlemek için gelen birsürü a takımdan oyuncular vardı
Alt 22.04.2010, 19:12   #19
K0580E
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 K0580E FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Rahman ve Harun A2`de

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bugün Rahman ve Harun A-2 takımıyla birlikte maça çıktılar;bu maçta ben Rahman'ı daha iyi gördüm ve çok beğendim...Sivas'ın Sesi gazetesi maçın ilk yarısını izleyen M. Bakkal'ın Rahman'dan pek memnun olmadığı ve Rahman'ı gözden çıkardığına dair bir yorum yapmış...Bu maçın ilk yarısını izleme fırsatım olmadı ama 2. yarısını izledim.. Rahman ilk yarı nasıl oynadı bilmiyorum ama 2. yarı iyi oynadığını ve takıma katkı yaptığını söyleyebilirim..Ben Rahman'ı Harun'dan daha fazla beğendim...Mesut hoca inşallah Rahman'la ilgili acele karar vermez...Bu oyuncunun maç eksikliğinin fazla olduğunu düşünüyorum...Benim izlediğim 2. yarıda gayet de iyi oynadı;tek forvet oynamasına rağmen rakiple adeta boğuştu..Bu oyuncu oynadıkça daha iyi olacaktır...Aynı m. yıldız gibi sırtı dönük top alabilen,pres özelliği olan,tekniği de çok iyi olan bir oyuncu;kafa toplarına da oldukça hakim bir oyuncu..Ben hocanın yerinde olsam Rahman'ı kazanmak için elimden geleni yapardım...Genç ouncuları kaybetmek kolay kazanmak oldukça zordur...Rahman inanıyorum ki maç oynadıkça açılacak ve gerçek kimliğine ulaşacaktır...İbrahim Şahin'e verilen şans Rahman'a da verilirse hem sivasspor hem de Türk futbolu çok iyi bir golcü kazanacaktır...Zamanında Gökhan İnler ve Levarkusen de oynayan Eren Derdiyok gibi Türk asıllı İsviçreli oyuncular,F.B ve BJK . nın ayaklaşık 2 ay antremanlarına çıkmışlar ve beğenilmeyerek geri gönderilmişlerdi..F.B. ve BJK ın beğenmediği Eren Derdiyok şu anda Bundesliga'da Bayer Leverkusen'de ,Gökhan İnler ise İtalya'da Udinese'de oynuyorlar...İki oyuncu aynı zamanda İsviçre milli takımında da oynuyorlar...AMAN SAKIN HA!BJK VE F.B. nin yaptığı hataları biz de tekrarlayıp Rahman ve Harun'u geri göndermeyelim..Eğer böyle bir hata yapılırsa Sivasspor ilerde çok pişman olacaktır..Ben Rahman'ın iddia ediyorum eğer oynatılırsa en az Kamanan ve İbrahim Şahin kadar takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Rahman'ın futbol altyapısı ve teknik olarak M. Yıldız'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum...

Vallah helal olsun iyi Rahmani dikkatle izlemissin
K0580E isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.07.2010, 13:43   #20
zarali
Acemi Yiğido

zarali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hoca bu gencler gittiginde kiymetini anlayacak.kani da sivasspor icin atan genclerdi sivaslilarin yurt disinda gurlari. ne yazikki hoca anlamadin kiymetlerini. mesut özil gibi bunlarida kacirdiniz elinizden.harun topragin kücük kardesi freiburg (ALMANYA) takiminda cok degerli bir futbolcu.onuda begenmislerdi .kacan balik büyük oluyor.
zarali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
a2`de, harun, rahman