Cevap: İmzalar Perşmbe Günü
Transfer haberleri yine aynı şekilde yorumlar varken haberin resmi elden doğrulanması sonrasında yorum yapmak gerek ki, şu anda ismi geçen iki oyuncunun Sİvas'a katkısı olur mu bilemiyorum ancak geçen yıldan kalan nostlajik bir durum aklıma geldi,hatırlarsanız E.Martini o da transfer edilirken sivasa faydalı olacağı yönünde fikir beyanında bulunulmuştu ancak beklenenin çok çok altında amatör bir futbol sergilemişti, şimdi aynı senaryoyu sanki izleyecekmişiz gibime geliyor.Ceyhun alındı diyelim 10 numara oynataılacakmış, kardeşim senin elinde 10 numa oynayacak mevcut kadrodan adam yok mu?eminmisin?bence var, Cihan, Keita al dene bak bakalım ne oluyor.M.Nas transferine gelince, oda mevcut kadroda yer alan futbolculardan üstün bir meziyete haiz değil.Yönetim şunu yapıyor ucuza, adı bilinen futbolcu emektarlarını alarak transfer yaptık demeye çalışıyor şeklinde şu anki çıkan haberlere göre, yapılacak yorum bu.Ancak yönetimi suçlamıyorum çünki elde resmi bir açıklama yok.Bu yönde açıklama olursa üstteki yorumuma katılmamak elde olmaz değil mi....