yine basladiniz
yahu hakemler her takima hata yapiyor.
aklimda kalan en son örnek gecen hafta kasimpasa yan hakemin gözünün önünde 2-3 metre net ofsayttan golü yedi.
Gecen sene söyle komplo üretenler vardi.
Kasimpasa düsmezmis neymis, R. T. Erdogan'in takimi imis.
Diyarbakir düsmezmis, Devlet destekliyormus vs. vs. vs.
Bu haftadan itibiran bütün mactlarda yapilan hatalari not alin, o zaman görürsünüz hakemlerin maclari art niyetle yönetmediklerini.
Gecmis yillarda oldugu kadar olmasada hala 3 eziklere torpil geciyorlar ama o da baska konu.
__________________ Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
yine basladiniz
yahu hakemler her takima hata yapiyor.
aklimda kalan en son örnek gecen hafta kasimpasa yan hakemin gözünün önünde 2-3 metre net ofsayttan golü yedi.
Gecen sene söyle komplo üretenler vardi.
Kasimpasa düsmezmis neymis, R. T. Erdogan'in takimi imis.
Diyarbakir düsmezmis, Devlet destekliyormus vs. vs. vs.
Bu haftadan itibiran bütün mactlarda yapilan hatalari not alin, o zaman görürsünüz hakemlerin maclari art niyetle yönetmediklerini.
Gecmis yillarda oldugu kadar olmasada hala 3 eziklere torpil geciyorlar ama o da baska konu.
arkadaşım,biz burada sivassporun hakkını savunuyor,sivasspora yapılan haksızlığı dile getiriyoruz. bizene diğer takımlara yapılan hakem hatalarından. Türkiyede hangi maçta hakemin gözünün önünde yumruk atıldıda hakem vermedi? müsade ette,hiç olmazsa böyle bir dönemde bir araya gelelim.
birazcık insanlığı varsa elini vijdanına koyar maçı öyle yönetir ama nerdeee bu istanbul yalakalarında o insanlık adamların vijdanları kararmış taşlaşmış.... ama biz yinede insanlığımızı ve yiğidoluğumuzu gösterelim sevgili yiğidolar
arkadaşlar yunus yıldırım hakında bana küfür içerikli olmayan bir yazı veya dörtlük söyleyin yazın buraya ben pankart yapacam o yazıyı ilgilerinizi bekliyorum YARINKİ MAÇTA GÖSTERMEK AMACIYLA
ATILAN YUMRUĞU GÖRMEYEREK TARİHE GEÇTİN
Y U N U S Y I L D I R I M
YUNUS YILDIRIM ADAM OL CANIMIZI YEDİRELİM
SİZDEN ADALET İSTİYORUZ FAZLA BİR ŞEY DEĞİL