bursanın etkili hücum silahları var zaten evlerinde oynuyorlar baskı kurmaya çalışırlar gibime geliyor bu da bizim defansımızın henüz tamamen oturmaması nedeniyle tehlikeli olur. ama bizimde ortasahamız ve forvetimiz eneramo grosicki gibi yeni transferlerle çok daha etkin hale geldi bence savunmayı önde tutup ileride basarsak bu şekilde onlarada göz dağı verip fazla yüklenmelerini engelleyebiliriz yok oyunu geride kabullenirsek bence işimiz zor Herkese Saygılar ...
Kadir güzel oynuyor.Maçın ilerliyen bölümlerinde Erman,Cihan değişikliği iyi olur gibi düşünüyorum.Ama hayırlısı.inşALLAH Bursa`dan puan yada puanlar ile döneceğiz.
Erman'in yerine Mendonça'yi alsa hoca, arti Raday'i Sedat'in yerine defansa çekse ve Rada'nin bölgesine Keita'yi koysa kesine biz can yakariz bu maçta. Haydi hayirlisi aksam sabirsizlikla bekliyorum laçi
Benim dedem karabük maçını tahmin etmişti yaşlı dedem içimde bir his war ki karabüğü yenecek siva demişti yendik
şimdi de diyor ki sivas bursa dan puan alacakmış umarım o puan 3 olur
NOTedemin adı PAUL değil
Ben bukadrodan anlıyorum ki hoca cihan ı almamış niye kart sınırında riske etmek istemmemiş evmizde trabzonda n puan koparalım diye yani bursa ya Allah ne verirse Fibereket diye gidiyoruz g. olsun
Sedat mı? 10. dakikada 10 kişi kalmanın derdinde sanırım hocamız. Hayırlısı be. Sedat'ın üzerinde gene bizim değer verdiğimiz forma olacak.
Daha ne kadar sürecek bu azap. Ah ah Sivas'ımız kimlere kalmış.