Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Hava şartları bizi zorlayacak. O gün hava soğuk ve yağmurlu olması bekleniyor. Birde Olimpiyatın Zulumpiyat olduğunu düşünürsek şartlar bizi dahada zorlayacak gibi görünüyor. Ayrıca kullanıcı hesabımı kapatmak bahanesi ile bazı yetkili kişilerle görüşme imkanım oldu. Galiba Biletixden satılacak bilet adedi 22 bin civarında. Yani Yirmi binin biraz üstü dediğine göre galiba 21-22 bin civarında olacak diye tahmin ediyorum. Gişelerden de nasıl olacak bilet satışı onuda tam bilmiyorum yalnız ordanda satışlar olacak... Bizim bu sayıya ulaşmamız şu an için çok ama çok zor görünüyor. Bizi zorlasa zorlasa Hava şartları zorlayacak.
|
İşte bende bundan korkuyordum. Bizim sivaslılar nedense en küçük bir olumsuzluktan etkileniyor. hava kötü olsa ne yazar. eğer sivası seviyorsan bu mevsimde hava ne kadar kötü olursa olsun maça gidilmeli. üstelik orası dağ başı ve üstelik yarım metre karda maç izlenmeyecek.
Diğer bir konuda 22 bin filan söylentisi. yarınki maçta sivas seyircisine 50 binden fazla bilet ayrıldı. yeterki maça gelinsin 22 bin diyerek milletin kafasını bulandırmayın.
Sonuçta öyle küçük bahenelere sağınılmasın, sevginin bedeli her zaman vardır.