rıza hoca maçın en kötüsüydü kamil grosicki her gecen mac daha berbat bide oyundan almıyor deliriyorum korcan olmasa allaha emanettik navratilde bana gore yabancıların içinde en işe yarayan verim aldıgımız futbolcu kadirde büyük düşüş var doğal olarak hiç alternatif düşünmüyor rıza hoca rada ile başla bi kerede sandro ile başla cihanla başla artık çöktü kadir mehmet naz zor ederken ederken maçın içinde bile değişiklik yapmıyor rıza hoca en sevmedıgım tarafı bu bu kadar eleştirimizde olsun bi adamla 34 maç 7 gun 24 saat oynayacaksın dıye bi kuralmı var ya kendı agzınla soyluyosun fiziki açıdan düştük diye kendinle ters düşüyosun sorada sonuna kadar oyunda tutarak ben anlamadım çöpe attık 2 puan ve yaklasık 400bın lira gibi birakamı yazık...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı shang'a Teşekkür Ediyor...
+++ hakemin bir sucu yok rıza hoca bu duruma getirdi macı++ rıza hocaya rağmen bir puan cok iyi
+++kadir ve m.nas orta sağ yükü bu iki kişide bunlar dinamo değilki daha ne kadar taşıyabilirki .oyuncu deşikliği cok gec oldu
skor 1-0 ken m.yıldız ve cihan erken girmeliydi oyuna
Cok özür dilerim ama ben bu hakem kadar ******** birini görmedim..Eneramoya faul yapılıyor,penaltı+kırmızı kart olacagı yerde eneramoya 2.sarı karttan kırmızı kart veriliyor.PES artık diyorum..
Böyle hakemler oldugu sürece..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...
gençlerbirliği ile böyle oynayan takım Allah korusun ankaragücü maçında daha zorlanır ,saha çok ağırdı,ancak kramponlarını bile doğru seçememişler ayıp kendi sahanı bilmiyormusun...